Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Zapaska Ружа 2012 5.27 Mb
Гурт Zapaska Nespodivanо 6,95 Mb
Гурт Zapaska Waitress Song 5,66 Mb
Гурт Zapaska niema ryby (2011 р.) 4,43 Mb
Гурт Zapaska Прорізна (2010 р.) 7,12 Mb
Потік Афіші MP3 Інформація

Автори / Гурт Zapaska / Zapaska & BeBoBul «Особливо Класним Концертом» на три дії

У перший день весни у фестиваль-ресторації «Диван» відбудеться «ОсобливоКласний Концерт»на три дії: окремі виступи ZAPASKA і BeBoBul та спільний сету супроводі відео-ряду, який наживо міксуватиме Юля Рублевська.

ZAPASKA– інді-поп дует з Кам’янець-Подільського, що робить музику за принципом live looping. ZAPASKA створює прості й водночас експериментальні композиції, використовуючи різні джерела добування та видозмінення звуку: акустичні інструменти (гітара, усні гармоніки, міні-баян, африканські народні інструменти), драм-машину та процесори ефектів.

ZAPASKA чимало подорожує Україною та Європою з клубними турами та виступами на фестивалях.У 2010 вийшов дебютний EPдуету «Lanka», а на дві композиції «Несподівано» і «Колискова» з’явилися кліпи. У лютому 2011 під час туру східною Європою ZAPASKA записала студійний live для програми «Jaksevámlibí» чеського радіо «Proglass». Влітку 2011 дует випустив другий EP «Translitom», який вийшов у мережі на українському лейблі «XXX Waves».

BeBoBul – дует із Чернівців,що грає пост-рок і шугейз,індітроніку та дрім-поп, визначаючи свій компост із купи рушійних стилів останніх десятилітьяк post-music. На сцені BeBoBul тільки двоє, але насправді тут незримо присутні сомалійські жінки, туарезькі пастухи та служителі заборонених індійських культів. Етнічні вигуки, ритмічні полотна від диско до дабу і тріп-хопу та густі атмосферні гітарні партії накривають слухача щільним звуковим покривалом.

За рік існування BeBoBul взяли участь у кількох фестивалях в Україні та Молдові, де розділили сцену з виконавцями із Великобританії, Росії та Білорусі. Взимку 2011 BeBoBulразом із дуетом Zapaska здійснили спільний українсько-молдавський тур. Те, що виходить сьогодні у цих скромних шугейзерів, які тягають за собою десятки кілограмів обладнання, обіцяє цікавий розвиток.

Відео:

 
 

Додав Chyzh 21 лютого 2012

Про автора

Zapaska – лаконічний мінімал, створений за допомогою традиційних інструментів та loop station. Семплування на живо, речитатив, чорні стилі та вітчизняний мелос . Мелодійне плетиво то кличе до танцю, то тягне в мармеладну дрімоту.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска