Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гайдамаки Меч Арея (2013 р.) 10.97 Mb
Гайдамаки Поки не кінчився дощ (2013 р.) 10.72 Mb
Гайдамаки Немає хліба - співай 9,56 Mb
Гайдамаки Z kolegami (Haydamaky&VooVoo, 2009 p.) 9,54 Mb
Гайдамаки Маланка (співає Маланка Леньо, 2007 р.) 4.17 Mb
Гайдамаки Ефір (2007 р.) 4,19 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гайдамаки / «Гайдамаки» презентують свою нову відеороботу «Дівчина з Дніпра» (Відео)

На початку весни нові «Гайдамаки» презентують шанувальникам свою нову відеороботу на перший сингл майбутнього альбому – «Дівчина з Дніпра».

Зйомки відео проходили в Харкові, а режисером кліпу виступив музикант харківської групи "Pur:Pur", по-сумісництву дуже талановитий кліпмейкер, Євген Жебко. Чому саме на його персоні «Гайдамаки» зупинилися при розгляді кандидатури на почесну роль керманича першого відеодоробку нового альбому, нам вдалося дізнатися у лідера гурту, Олександра Ярмоли:

«Мені дуже сподобалося відео, яке він зняв гурту SunSay на пісню «У тебя есть все», і потім я ще переглянув пару кліпів "Pur:Purа". У кліпі на пісню «У тебя есть все» монохроматична така графіка класна. А в кліпах "Pur:Purа" цікава гра з кольорами. Я побачив, що він має око. Тому я йому подзвонив і запитав, чи не бажає він відзняти кліп. Він погодився».

Це буде перша відеоробота «Гайдамаків» в оновленому складі, тож глядачі матимуть змогу оцінити, як і акторські здібності нових учасників колективу, так і досить новаторський та свіжий підхід до самого відеоряду, що не так часто можна побачити в роботах вітчизняного шоу-бізу.

Відео спробує особливим чином передати історію кохання простої дівчини з Дніпропетровську до відомого рок-музиканта. «Гайдамаки» виступатимуть в ролі анімаційних персонажів, та будуть намагатися подолати безліч перепон, котрі на їхньому шляху буде чинити головна героїня, така собі «володарка дротів та проводів» в надії огорнути та затягнути жертву в свої тенета.

Відео:

Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Chyzh 04 березня 2012

Про автора

З00 років тому схід Європи палав вогнем — народ йшов на народ і царство на царство. З цього вогню з‘явились гайдамаки — воїни давнини, лицарі та бешкетники з України.

Автори пов'язані с новиною

Гурт Pur:Pur

 

Коментарi

04 березня 2012

пісня гівно, а кліп так собі. і шо, гітаристові зручно грати, так розставивши ноги?

05 березня 2012

песня из ранних 80-х, клип из ранних 90-х. Что в них новаторского?

05 березня 2012

ні х. це не гайдамаки...

06 березня 2012

шота я сумніваюсь, що ця хітяра потіснить в свідомості жителів Дніпра пісню про "днєпрапєтровскую братву" і "тє, хто пулі нє баяцца".

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска