Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Театр імені Леся Курбаса / Звернення колективу Львівського академічного театру імені Леся Курбаса

Колектив Львівського академічного театру імені Леся Курбаса звертається до Вас з пропозицією долучитися до акції з нагоди Міжнародного дня театру. У цей день, 27 березня 2012 року, ми хочемо не просто вкотре звернути увагу влади та суспільства на проблеми і стан, в якому перебуває театр (культура), а розпочати процес вирішення цих проблем. Однак це можливо лише за умови спільних, злагоджених дій усіх, кому небайдужий розвиток українського театру (культури).

Так званий залишковий принцип фінансування театру та культури загалом, а також не справедлива диференціація розподілу коштів між театрами створюють умови, в яких більшість творчих (театральних) колективів ледь зводять кінці з кінцями. Ще кілька років такої «ФУТБОЛЬНО-КУЛЬТУРНОЇ ПОЛІТИКИ», і український театр як мистецтво опиниться за крок до ЗНИКНЕННЯ.

Театр завжди був і є своєрідним живим дзеркалом, яке відображає загальний стан суспільства, країни. Український театр – це дзеркало, в яке влада вперто відмовляється дивитися. З нагоди нашого професійного свята, ми закликаємо усіх небайдужих 27 березня о 12.00, озброївшись ДЗЕРКАЛАМИ (дзеркальцями), ВИЙТИ до будівель місцевих органів влади на всеукраїнську акцію.

Нашими основними вимогами є:

  1. Достойного рівня заробітна плата;
  2. Ремонт театральних приміщень та фасадів, які знаходяться аварійному стані та відповідне технічне забезпечення;
  3. Вирішення житлового питання акторів та працівників театрів.

Очевидно, що форми акцій та вимоги можуть бути різними – головне для всіх нас вияв солідарності та підтримки! Адже кожен окремо «в полі не воїн», та об’єднавшись в спільній дії, ми можемо змінити багато!

Якщо ж влада знову не відреагує, ми готові вдатися до більш радикальних кроків – проведення низки протестних акцій під час Євро-2012.

ДОСИТЬ ФУТБОЛИТИ КУЛЬТУРУ!!!

 
 

Додав Chyzh у п'ятницю о 12:09

 

Коментарi

14 квітня 2012

доки народ не стане публікою,доти це буде.нація це публіка.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска