Увійти · Зареєструватися
 

Галереї

MP3

Кам'яний Гість Ти скажи мені, друже.. 12.62 Mb
Кам'яний Гість Під плач гітари моєї 8.39 Mb
Кам'яний Гість Знову день 11.01 Mb
Кам'яний Гість Якщо бачиш 8.39 Mb
Кам'яний Гість The Conversation 5,73 Mb
Кам'яний Гість Кувала зозулень 11,67 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / Кам'яний Гість / Весняний драйв від гурту «Кам'яний Гість»

Прихід довгоочікуваної київської весни ознаменувався в музичному житті столиці великою кількістю клубних концертів.

У центральному пабі Києва "Бочка Хмільна" 20 березня - день весняного рівнодення відзначили своїм виступом неординарні представники українського року - київська група "Кам'яний Гість".

Незважаючи на те, що концерт відбувся в будній день, було багато слухачів, які дуже тепло зустрічали всі композиції гурту.

Майже вся програма складалася з нового матеріалу українською мовою, прозвучали ліричні пісні "Їхали козаки", "Ти скажи мені друже", "По горизонту до небес", "Якщо бачиш", "Ой у Києві", "Так буває". Веселі і драйвові композиції "Пити треба менше", "Не заводитися" також були добре сприйняті публікою.

Дуже яскраво і цікаво звучить "історична" композиція "Chateau Gaillard". Особлива сила лірики відкрилася в піснях "Там за горами" і "Кувала зозулень". Також була презентована гарна, цікава і позитивна пісня "Знову день".

На концерті прозвучали добре відомі публіці пісні "Одинокие вокзалы", "Танцы до упада". На біс були виконані "Не влюблен", "Просыпайся!", "Вместе с собой", і на завершення виступу пролунала яскрава композиція "Лететь".

Група постійно експериментує не тільки зі звуком, але і з самою подачею пісень. Слухачі протягом усього концерту могли насолоджуватися тематичним відеорядом, який транслювався на великий екран, що також знайшло теплий відгук у публіки.

Гурту по-справжньому вдалося зробити органічне поєднання етнічних мотивів і мелодійного року, що було продемонстровано піснею "Блюз шамана". В аранжуваннях, поряд з "класичним" набором, використовуються цікаві етно-інструменти - діджеріду, вірменський дудук, тамбурин, дримба і бонги. А те, що в піснях звучать відразу дві флейти, робить виступ незабутнім і феєричним.

Хочеться також відзначити, що група "Кам'яний Гість" є ініціатором проекту "Рок-відродження", в рамках якого була представлена знаменита композиція групи "The Doors" - "People are strange" українською мовою.

Після концерту вдалося з'ясувати, що "Кам'яний Гість" планує спільний акустичний концерт з легендарною групою "Крематорій", який вже призначений на 19 травня в київському "Underground Music Hall".

Довгоочікувана весна прийшла і віриться, що фарб і сил вистачить надовго, особливо, якщо знаєш, що поряд є люди, які зігрівають собою і своєю творчістю оточуючих!

Володимир Shaman Мельниченко

© www.rock.kiev.ua

 
 

Додав stoneguest у п'ятницю о 12:11

Про автора

Група \"Камінний Гість\" утворилася навесні 1998 року в Києві. К.Г. багато виступає, організовує концерти, працює в студії. Музиканти постійно експериментують зі стилістикою і звучанням.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска