Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Sullivan Room Kiev / Тарас Чубай та "Трохи співаної поезії"

Проект Меломан презентує: 30 березня о 21:00 у столичному клубі Sullivan Room Тарас Чубай у програмі співаної поезії презентує свої композиції на вірші Грицька Чубая, Костя Москальця, Юрія Андруховича у супроводі струнного квартету. Важливу роль в творчості Тараса Чубая та «Плача Єремії» відіграє поезія. Прекрасні вірші, поєднані з чарівною музикою. І так вдало, що багато з його пісень стали невід’ємною частиною нашого життя – «Вона», «Коли до губ твоїх», «Я піду в далекі гори», «Нестримна течія», «Запроси мене у сни»... Серед поетів, на вірші яких створені пісні, вже багато років співає Тарас Чубай - Кость Москалець, Юрій Андрухович, Іван Малкович, Григорій Чубай, Володимир Івасюк, Дмитро Павличко, Богдан Стельмах.

 30 березня ми чекаємо на тих, хто так, як і ми, давно та відданно любить пісні Тараса Чубая. Це буде тихий вечір, сповнений краси та почуттів.  

Інформація щодо квитків: Перші 50 квитків: 100 грн. Передпродаж: 130 грн. В день концерту: 150 грн. Віп (місце на дивані за столом): 200 грн.   Замовлення квитків: 066-813-20-12 Замовлення столів: 095-455-77-24

 
 

Додав Дарка 29 березня 2012

Про автора

Sullivan Room Kiev - филиал знаменитого нью-йоркского клуба Sullivan Room и единственный в Украине брендовый клуб мирового значения.

Автори пов'язані с новиною

Плач Єремії

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска