Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Інформація

Автори / Наталя Курій-Максимів / Великодні ЕТНОМАНДРИ Наталі Курій-Максимів в Дніпропетровську

Культурний центр "Арт-Вертеп" представляє:

12 квітня о 16:00 відкривається виставка львівської художниці Наталі Курій-Максимів
"Великодні ЕТНОМАНДРИ"

Малювання на склі – це витончена і, водночас, дуже складна техніка. Скло, за своєю природою, предмет холодний. Незважаючи на це – картини Наталі Курій-Максимів віддають теплоту, добро. Вони переповнені духом сімейної гармонії, яка черпає свою міць в українських національних традиціях.

З 12 по 30 квітня у культурному центрі «Арт-Вертеп» (вул.Червона, 11) ви маєте чудову нагоду на власні очі побачити майстерність виконання художнього розпису по склу у дусі українських автентичних мотивів.

Наталя Курій-Максимів народилася у місті Самборі, на Львівщині, дитинство пройшло в Карпатах в с.Верхнє-Висоцьке.Пізніше вступила в Самбірський педагогічний коледж ім.І.Филипчака на відділення образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Після двох років навчання в коледжі була зарахована до педагогічного університету в Дрогобичі, де здобула спеціальність вчителя образотворчого мистецтва. З 2010 року вирішила поглибити знання в графіці, навчаючись в Українській академії друкарства.

Починала вона з академічної школи, пізніше освоювала різні абстрактні способи вираження задуманого, захоплювалась сюрреалізмом тощо.

Техніка малювання на склі завжди приваблювала майстриню, оскільки, у ній можна поєднати живопис з графікою, а ще, тому що це давнє українське мистецтво, яке чудово відображає життя народу і передає його дух.На створення робіт авторку надихають традиції нашого народу, його колорит. Особливо Наталю Курій-Максимів цікавлять образи поліської міфології, зокрема лісовики, мавки, озерні духи, які яскраво показані в творчості Лесі Українки.

Виставка "ЕТНОМАНДРИ", на відкриття якої ми вас запрошуємо, розпочала свій шлях зі Львова і вже доїхала й до дніпропетровського степного краю.
Мандрують не тільки картини, але й сама майстриня - знайомиться з традиціями та звичаями різних куточків нашої країни для відображення їх у своїх творах.

На виставці буде представлена Великодня експозиція живопису на склі.
Казково-святкові картини Наталі привертають увагу своїми світлими мотивами, янгольськими посмішками та автентичними сюжетами.
Подивитись деякі твори, а також замовити роботи з виставки "Великодні ЕТНОМАНДРИ" можна вже зараз в інтернет-крамниці artvertep.com/shop

Тож, готуймо себе до Великодня! Запрошуємо наповнитись світлими та чистими почуттями, які народжуються від доторку мистецтва.

Майстриня підготувала до відкриття виставки ексклюзивний майстер-клас для тих, хто хотів би ознайомитись з таїнствами розпису скла.
Майстер-клас від Наталі Курій-Максимів відбудеться в рамках відкриття виставки "Великодні ЕТНОМАНДРИ" в культурному центрі "Арт-Вертеп" 12 квітня о 16:00.
Учасники майстер-класу на власні очі побачать роботу майстрині та власноруч створять мініатюрну картину на склі!
Вартість участі у майстер-класі 12 квітня: 100 гривень
Запис на майстер-клас - обов'язковий за тел.+38 050 361 62 82

Тривалість виставки: 12 - 30 квітня

Відкриття: 12 квітня о 16:00

часи роботи виставки:

пн-пт 10:00 - 19:00
сб-нд 11:00 - 18:00
Вхід вільний!

 
 

Додав ceny bab 10 квітня 2012

Про автора

Народилася Н.Курій в м.Самбір. Освіта: 2002-2004рр.-Самбірський педколедж, спеціальність - образотворче та декоративно-прикладне мистецтво, 2004-2009рр.-Дрогобицький державний педуніверситет, спеціальність -вчитель образотворчого мистецтва, з 2010р.

Автори пов'язані с новиною

Культурний центр Арт-Вертеп , Мистецька аґенція Арт-Вертеп

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска