Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль NON STOP Media / Нон Стоп знову на старті! Калейдоскоп сучасного мистецтва!

До Харкова насувається новий ураган молодіжного АРТА. Non Stop Media VI пройде на 8 культурних майданчиках міста з 17 по 30 квітня і передбачає багато відкриттів: нових імен, ідей, тим, не забуваючи своїх кращих традицій.

У конкурсну програму цього року було подано 134 візуальних проекту молодих художників з усіх регіонів України, а також з Угорщини, Румунії, Італії, Литви, Росії та Словаччини. У short-list конкурсу авторитетне журі відібрали 24 проекту-фіналіста. Членами журі цього року стали Віктор Мізіано / Москва, Борис Михайлов / Берлін-Харків, Олександр Шабуров / Москва, Сергій Братков / Москва-Харків, Влодко Кауфман Львів / Тетяна Тумасьян / Харків. Традиційно в рамках Нон Стопа вони покажуть свої спецпроекти і проведуть майстер-класи. Вцілому, фестиваль цього року буде мати потужну теоретичну базу.

Крім активної роботи журі у програмі супутників заплановано два кіно-блоку: французький короткий метр і показ дипломних робіт з Вищих режисерських курсів / Москва; французько-британський відео-арт і спецпоказ від Арт-Депо/Львов; проект "Присутність відсутність": литовське і українське молоде мистецтво, перформанс Танцлабораторіум, музично-літературна акція Сучукрліту під кураторством Сергія Жадана, постановки від альтернативних харківських театрів, артівський дискотека від словацького художника на відкритті і концерт групи Pur: Pur на закритті фесту.

Основна подія фестивалю - фінальна виставка конкурсу розташується на новій, грандіозної виставковому майданчику міста - в Центрі Сучасного Мистецтва "ЕрміловЦентр", який відкрився в кінці березня цього року і вже зайняв гідне місце в культурному житті України. Виставка лауреатів продовжить свою роботу і по завершенню офіційної програми фесту, вона триватиме до 20 травня.
 
Загалом, буде що подивитися, послухати, обговорити і в чому взяти участь. А за результатами роботи фестивалю стане зрозуміло, які ідеї і які імена будуть актуальні в найближчі роки.

 

Партнерами NonStopMedia-2012 стали: Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України», Фонд Олександра Фельдмана, ЕрміловЦентр, галерея VOVATANYA, кінотеатр Боммер.

Інформаційні партнери фесту:
 
Журнали: Art Ukraine, Українська Культура, Що Де Коли, Реприза; Інтернет ресурси: Портал Культура, Арт вертеп; Телеканали: Р1, Естет, Робінзон; Радіо: Нова хвиля; Телепрограма КультУра, радіопрограма Афішка і НН-студія.

 
 

Додав Chyzh у п'ятницю о 13:15

Про автора

Биеннале "NON STOP MEDIA" Фестиваль Молодежных Проектов [открытый конкурс художественных проектов] Инициатор - Харьковская Городская Художественная Галерея. Основан - 2003 год/ формат биеннале с 2006г.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска