Увійти · Зареєструватися
Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Ірена Карпа / Про скандал навколо українського дубляжу: У Москві вирішили познущатись з "хохлів і бандерівців"

Обшук київської студії "Le Doyen", де іноземні фільми дублюються українською мовою, та загалом утиски українського кінодубляжу є насправді знущанням і приниженням з боку "московських хазяїв".

Про це в ефірі 5 каналу заявила письменниця Ірена Карпа.

"Мені завжди хочеться спитати у Партії регіонів, де вони таких хороших пластичних хірургів беруть, адже коли люди стільки брешуть, їхній ніс повинен бути дуже довгим, і його треба постійно підрізати", - відзначила Карпа, коментуючи заяву регіоналки Олени Бондаренко про те, що "Le Doyen" зазнала обшуку нібито через уникнення від сплати податків.

На переконання письменниці, насправді це був "наїзд на національного виробника".

"Мені здається, що це взагалі не пов'язано з бізнесом. Просто московські хазяї нашої так званої влади вирішили вчергове познущатись з цих "хохлів і бандерівців" і влаштувати собі сабантуйчик для чергового приниження нас, щоб показати: от подивіться, як ці фашисти знову збісились", - пояснила Карпа.

За її словами, вона захищає своє право як глядача дивитись якісний український продукт.

"Мені приємно споживати продукт, який зроблений моєю рідною мовою. Серіал "Альф", наприклад, у Росії провалився, у той час як в Україні було таке, коли цілий день його показували на ICTV. "Тачки",  "Пірати Карибського моря" тощо – мені як письменниці цікаво дивитись якісний український дубляж", - наголосила Карпа.

 

"Я на відміну від народних депутатів свою аудиторію бачу в лице. І хай вони мені не брешуть, що у Луганську, Донецьку, Дніпропетровську люди не розмовляють українською мовою", - підсумувала письменниця.

 

 

 
 

Додав oleenkka 14 квітня 2012

Про автора

Ірена Карпа  — українська письменниця, співачка, журналістка. Ірена Карпа - справжнє імя співачки Народилася 8 грудня 1980 у м. Черкаси. У 1998 р. вступила до Київського національного лінгвістичного університету на відділення францу

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска