Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль Трипільське коло / Трипільське коло 2012. Парад стихій відбудеться!

Громадська організація Центр розвитку творчості «Лілея», оргкомітет і оновлена дирекція V Міжнародного еко-культурного фестивалю «Трипільське коло» з радістю повідомляють про початок етапу активної підготовки до першого ювілейного заходу – «Парад стихій!». Найпотужніша етноподія літа відбудеться з 28 червня по 1 липня на пагорбах міста Ржищева Київської області і пройде під гаслом «Живи Радісно!»

П’ятий ювілейний фестиваль «Трипільське коло. Парад стихій!» включений до програми ЄВРО-2012 і, як це передбачалося організаторами фестивалю ще в 2008 році, стане іміджевою культурною подією в рамках довгоочікуваного футбольного чемпіонату.

На державному рівні Фестиваль підтримують Міністерство культури України, Київська обласна державна адміністрація і Національне агенство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012. До того ж «Трипільське коло 2012.Парад стихій!» відбудеться під патронатом Губернатора Київської області.

Підготовка «Трипільського кола» цього року ускладнюється спробами колишніх членів дирекції фестивалю повернути собі контроль над заходом, що виливається в не еко-культурну інформаційну кампанію проти директора Центру розвитку творчості «Лілея», автора концепції та генерального продюсера Міжнародного еко-культурного фестивалю «Трипільське коло» Олеся Журавчака, який не дозволив перекрутити первісну ідею та перетворити на комерційне шоу подію, яка покликана нести радість та духовність.

Цитата з офіційної заяви Олеся Журавчака:
«Основним організатором і засновником фестивалю «Трипільське коло» у 2008-2010 роках була Громадська організація Центр розвитку творчості «Лілея». В цьому році, у зв’язку зі зміною частини учасників дирекції фестивалю, доступ до офіційного сайта попередніх років є неможливим для діючого оргкомітету, оскільки він зареєстрований на одного з колишніх членів дирекції. Відповідно інформація, яка розміщується на цьому сайті та в соціальних мережах дезінформує громадськість щодо проведення фестивалю, не має під собою ніяких правових підстав і тягне за собою юридичну відповідальність згідно діючого законодавства. Офіційним представництвом фестивалю «Трипільське коло 2012» у Всесвітній мережі є сайт tkfest.com

Я радий, що організацією фестивалю сьогодні займаються люди, для яких ідея має першочергове значення і тому V Міжнародний еко-культурний фестиваль Трипільське коло 2012. Парад Стихій! відбудеться в Гармонії, з оновленою Командою, з Радісною атмосферою і буде справді Найпотужнішою етно подією літа!»

Про Фестиваль:

«Трипільське коло» — міжнародний еко-культурний фестиваль з п’ятирічним циклом. Кожні чотири роки носять назву однієї із стихій природи, та мають власну мистецьку, освітню, екологічну і соціальну тематику, а п’ятий ювілейний захід поєдную в собі всі елементи попередніх і має назву «Парад стихій!». Завдання фестивалю пробудити живий інтерес до історичної спадщини, запропонувати альтернативні способи організації відпочинку для сім`ї та молоді, відродити різноманітні етнічні традиції, поєднуючи їх з елементами сучасних досягнень в різних сферах життя людини. Фестиваль об'єднує в собі оздоровчі, спортивні, музичні, екологічні, освітні, виставкові та інші культурно-розважальні та культурно-просвітницькі програми в стилі «етно».

 
 

Додав ceny bab 18 квітня 2012

Про автора

Історична довідка: Більше семи тисяч років зберігала в собі наша земля древню культуру.  Певно, нарешті прийшов час відкрити таємницю, доторкнутись духу прадавності.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска