Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Видавництво Грані-Т / «Книжка з мого наплічника» з 26 квітня по 31 травня

Вітайте новий мережевий конкурс від видавництва «Грані-Т» для школярів – «Книжка з мого наплічника». З 26 квітня до 31 травня всі охочі юні читачі мають розмістити у групі vk.com/grani_t свої враження про книжки «Граней-Т». Переможці конкурсу визначатимуться за кількістю лайків, коментарів та за рішенням редакції і отримають багато цікавих подарунків.

«Книжка з мого наплічника» з 26 квітня по 31 травня

Полюбляєш читати? Хочеш поділитися враженнями? Приєднайся до групи vk.com/grani_t та напиши свою думку про улюблену книжку «Граней-Т» :) Вкажи автора і назву книги, решта – на твій розсуд. Попроси друзів, щоб тебе підтримали «лайками» та коментарями, збери їх якнайбільше і доведи, що ти – найкращий! Перемагай у конкурсі й отримуй захопливі призи та подарунки від видавництва «Грані-Т».

За підсумкамитижня ми обиратимемо «лідера думки», а у фіналі всі учасники будуть змагатися за суперкруті призи :)

Читай, долучайся до групи, коментуй та вигравай:

1. Головний приз від редакції – інтернет-планшет.

2. Головний приз глядацьких симпатій – музичний плеєр IPod

3. Приз глядацьких симпатій тижня – фірмова флешка та сертифікат на суму 100 гривень на придбання книжок (переможець обирається щочетверга: 3,10,17, 24 та 31 травня серед учасників, які розмістили на стіні групи свої враження впродовж тижня, переможець визначається за кількістю «лайків» та коментарів за принципом абсолютної більшості).

1 «лайк» – 1 бал, коментар є змістовним із розгорнуто думкою – 3 бали; коментарі на кшталт «вітаю», «гарно», «дуже чудово» зараховуються як 1 бал.

Якщо робота є «вільним переказом анотації», або написана без попереднього прочитання книжки, вона автоматично не допускається до участі у конкурсі. Для участі у конкурсі залучаються учасники 10-16 років, які не є професійними критиками чи рецензентами. Обсяг роботи близько 2-х тисяч символів, повинна бути написана українською мовою.

Про те, як придбати книги видавництва «Грані-Т», Ви можете дізнатися на сайті нашого Видавництва та у групі vk.com/grani_t.

 Шановні батьки!

Видавництво «Грані-Т» започаткувало новий конкурс для дітей у соціальній мережі ВКонтакті – «Книга з мого наплічника». Напевне, вас це дивує і бентежить водночас, адже ви звикли до конкурсів, які проводять у школах під пильним наглядом вчителів та бібліотекарів, а в соціальні мережі ви взагалі забороняєте дитині заходити, оберігаючи її від поганих впливів. Однак пропонуємо вам подивитися на ситуацію інакше і припинити боротися з вітряками – з Інтернетом, який став невід’ємною реалією нашого часу – як горезвісний Дон Кіхот. І пам’ятайте, що з мінусів можна робити плюси, доклавши зусиль, увімкнувши фантазію і виявивши довіру до власної дитини. Отже, які мінуси соціальних мереж можуть завдяки нашому конкурсу стати плюсами:

1. Соціальні мережі вчать дитину поганому. Соціальні мережі дадуть дитині новий досвід спілкування, можливість формувати свої переконання і уявлення про співжиття в непростому людському колективі, спочатку в дитячому, а потім у дорослому.

2. Користувачі соціальних мереж – невдахи і ледарі, «безнадійна» аудиторія. Серед користувачів соціальних мереж дитина може знайти чи сформувати сама коло друзів зі спільними інтересами, подружитися з однолітками, котрі добре навчаються, позитивно налаштовані, шукають нових знайомств для спілкування, однодумців для обговорення музики, книг, фільмів.

3. Мандри по соціальних мережах – це безглузде витрачання часу, тоді як дитина має вивчити уроки і помити посуд. Від батьків найперше залежить, чи буде дитина почуватися самотньою, шукатиме цілодобово розради і відповідей на свої питання в Інтернеті, чи навпаки – користуватиметься Інтернетом з метою додаткового спілкування і додаткового джерела знань. Будьте для дитини головним авторитетом, а все інше, Інтернет зокрема – це вже потім.

Долучіть дитину до культури спілкування в Інтернеті – це невід’ємна складова цивілізації, яку не можна ігнорувати чи обминати. Ви чудово знаєте, що кожна заборона провокує дитину ще більше здійснити порушення і перетворюється на нав’язливу ідею. «Тебе немає ВКонтакті? Ти відстав від життя!» – так, це жорстоко, але такими і є сучасні дитячі колективи. А ваша дитина має право і повинна жити в сучасному світі, уміти його використати для свого комфортного розвитку, адже у світі стільки всього цікавого й прекрасного!

 
 

Додав Chyzh вчора о 13:49

Про автора

Видавництво «Грані-Т», яке в основу своєї діяльності з 2006-го року поклало створення книги для дітей і культурологічної літератури для дорослих, бачить своє призначення у покращенні нашого світу через розвиток творчої думки і максимального

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска