Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Арт-кав'ярня Квартира 35 / У Квартирі 35 проект Hallo Polska

30 квітня, понеділок, о 17 год. у арт-кафе "Квартира 35" (вул. Вірменська,35, "Дзиґа", 2-ий поверх) відбудеться відкриття виставки живопису "HALLO POLSKA" німецько-українського тандему митців  AxelGERCKEта Юрія СИЧОВА-ГЛАЗУНА.

Німецько-українська дружба почалася в Польщі.

Axel GERCKE з Нюрнбергу (народився 1979 року) і Юрій СИЧОВ-ГЛАЗУН зі Львова (народився 1957 року) познайомились три роки тому у Польщі на малярському симпозіумі у Мальборку.

Це знайомство переросло у майбутні зустрічі на художніх пленерах обох художників у Польщі – на півдорозі з Німеччини до України.
 
Проект HALLO POLSKA є новою зустріччю двох художників, зустріччю двох культур, двох поколінь. Те, що об`єднує цих художників, то це  любов до живопису і до Польщі. Цей проект є досконалим прикладом ролі, яку відіграє Польща в Європі: знаходиться в центрі і становить міст між Сходом та Заходом.

В рамках цієї виставки художники представлять 10 робіт у тому ж форматі, що виник під час їхніх візитів до Польщі. Їх відрізняє лише стиль: Юрій Сичов- Глазун преферує імпресіонізм, Axel Gercke, тим часом, схиляється до реалізму. У вибраних роботах/мотивах можна спостерігати різний погляд на Польщу.

Axel GERCKE навчався у Академії Мистецтв у Нюрнбергу та Кракові,

Юрій СИЧОВ-ГЛАЗУН навчався у Львівській  Академії Мистецтв.

 
 

Додав Chyzh у суботу о 10:34

Про автора

Aрт-кав’ярня «Квартира 35»

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска