Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / День Матері / Святкування Дня Матері у Києві

Київська міська організація Спілки Української Молоді в Україні запрошує киян та гостей міста на святкове дійство, присвячене Дню Матері. Захід відбудеться 13 травня о 12:00 на Михайлівській площі.

У програмі заходу передбачено народні танці, веснянки, хороводи, ігри, конкурси із призами та майстер-класи із ручних робіт.

Для матусь і діток співатимуть та гратимуть ансамбль «Первоцвіт», гурти «Правиця» та «Варйон», а Лірник Сашко розповідатиме казки.

 «Ми хочемо, щоб святкування Дня Матері стало традицією, - розповідає Людмила Юрченко, одна з організаторів акції.  – У наш час дуже важливо прищепити людям повагу до матері, заохотити батьків до співтворчості з їхніми дітьми, навчити дітей самоорганізації дозвілля».

Бонус для матусь: безкоштовна фотосесія.

День Матері традиційно відзначається у другу неділю травня.

Довідково:«Спілка Української Молоді в Україні» є однією із найстарших молодіжних організацій і свій початок бере від підпільного СУМу, що існував у Києві в 1925-1929 роках. На сьогодні СУМ існує та діє в 10 країнах світу і є однією із двох найбільших виховних українських молодіжних організацій у світі. В сучасній Україні відродження СУМу розпочалося у 1989 році і з цього часу організація проводить виховну діяльність серед дітей та молоді.

Методика сумівського виховання налічує понад 60 років й побудована на системі національного виховання, яку заклав відомий вітчизняний педагог Григорій Ващенко (почесний член СУМ, автор праці «Виховний ідеал»).

За довголітню історію розвитку СУМу організацією було виховано багато відомих громадських діячів України та діаспори.

 
 

Додав ceny bab 12 травня 2012

Про автора

День Матері традиційно відзначається у другу неділю травня.

Автори пов'язані с новиною

Лірник Сашко (Олександр Власюк)

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска