Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт 4FRONT Гіпноз (2013 р.) 7.68 Mb
Потік MP3 Інформація

Автори / Гурт 4FRONT / Гурт 4FRONT презентує новий забійник під назвою «SMS»

Електронно-танцювальний гурт 4FRONTдо початку літнього відпочинковогосезону презентував свій новий трек під назвою «SMS».

Як розповів фронтмен гурту MC Паша: «SMS» в даному випадку – це абревіатура, що розшифровується, як «Сонце.Море.Секс». Таким чином ми розпочинаємо літній сезон – сезон відпочинку, моря, тепла та хорошої літньої атмосфери. Жіночу вокальну партію в композиції виконала Ірина Батюк, з якою ми вже не вперше плідно співпрацюємо. Композицію було написано ще в середині літа минулого року, але так як літній сезон добігав свого завершення то презентацію вирішили перенести».

В новій композиції вже традиційно прослідковується яскравий оригінальний музичний стиль команди, який наразі не має аналогів в Україні. Музиканти обіцяють своїм прихильникам представити новий доробок «наживо» вже наближчим часом на численних танцювальних майданчиках. А найбільш палкі шанувальники вже мали змогу оцінити літню ейфорію треку на останніх концертах гурту.

 

Довідка:

4FRONT – електронний проект, що працює в напрямку танцювальної музики і поєднує HIP-HOP та ELECTRO. Унікальність гурту – це україномовний речитатив та європейська танцювальна музика.

Музиканти вже давно активно працюють на HIP-HOP сцені України. А нещодавно вирішили поекспериментувати зі стилями. На початку 2011 року зібралась професійна команда, яка і працює над розвитком даного проекту.

В травні 2011 року відбувається реліз композиції «Don't Stop Me», що завойовує прихильність широкого кола слухачів не тільки українських, а й з країн СНД та Європи, де входить до таких збірок:

VA - Русские новинки лета (2011)
VA - Зажигательное лето (2011)
VA - Танцы Онлайн (2011)
VA - R&B Summer Incendiary (2011)
VA - Move your ass - Russian Hits
VA - Energy New Best Music top 50 NINETEENTH (2011)
VA - Дискотека - Будет жарко (2011)

 

Невдовзі на цю композицію знімається виднограй:

http://www.youtube.com/watch?v=lsnJ7SGTli0

А згодом презентуються треки «CLUB» (Prod. by T-Stuff), «АЛХІМІК» (prod by Diss Boyz), «KISS» та «ELECTRODREAM».

Всі композиції можна прослухати та звантажити на офіційній іменці гурту: http://4front.if.ua

А також у соц.мережах:

http://vk.com/club2012904
http://www.youtube.com/user/4FRONTelectroprogect
http://projects.topdj.ua/36274
http://4-front.promodj.ru/
http://dmd.djuice.ua/artist/4FRONT
http://soundcloud.com/4front-1

 

 
 

Додав Настічка 23 травня 2012

Про автора

4FRONT – електронний проект, що працює в напрямку танцювальної музики і поєднує HIP-HOP та ELECTRO. Унікальність гурту – це україномовний речитатив та європейська танцювальна музика. Музиканти вже давно активно працюють на HIP-HOP сцені України.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска