Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Kozak System Така спокуслива (2012) 7.92 Mb
Гурт Kozak System Сніг (2012) 10.84 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гурт Kozak System / KOZAK SYSTEM відкривають подробиці майбутнього концерту в Києві

31 травня відбудеться  концерт гурту “KOZAKSYSTEM” (екс Гайдамаки) в новому пабі «Бочка» на Верхньому Валу.  На цьому концерті музиканти презентують нову назву та новий кліп «Шабля», знятий Сергієм Тахмазовим, за участю  Дмитра Корчинського і легендарного Гатили (Валерія Чоботаря).

Музиканти KOZAKSYSTEM розповіли про подарунки,  які підготували своїм прихильникам разом з друзями та співавторами до концерту 31 травня. В цей день разом з KOZAK SYSTEM на сцену вийдуть  Тарас Чубай  - на пісню Рана любов, Сашко Положинськийна пісню Партія Снайперів, Сергій Жадан (Бай-бай, Кохана) та Дмитро Лазуткін (Шабля). Також, разом з пабом Бочка, було вирішено зробити вільний вхід для всіх шанувальників гурту.  А ще - кожний, хто прийде на концерт, отримає дисконтну картку закладу. 
 
В планах KOZAKSYSTEM– концерти та участь в фестивалях в Україні та закордоном. А найближчим часом хлопці будуть брати участь у концертах, присвячених в Євро 2012 в Любліні та Празі, йдуть останні узгодження щодо участі гурту у концертах в Києві, Львові та Харкові.
 

До уваги журналістів!

Перед концертом відбудеться прес-конференція з музикантами KOZAKSYSTEM. В програмі – спілкування з музикантами та невеличкий фуршет. Початок о 19:00. Будь ласка, приходьте без запізнень! Одразу після прес-конференції почнеться концерт. 

Акредитація – Марина Степанська m.stepanskaya@gmail.com (050) 380 77 90 або (096) 97 480 77

Паб "Бочка"  31 травня,  початок  о 20:00
Вхід 50 грн
вул. Верхній Вал 22, ст. метро "Контрактова Площа"
(067) 433 0 433
www.bochka.ua

О KOZAKSYSTEM

 
Нагадаємо, що KOZAKSYSTEMце – Іван Леньо, Володимир Шерстюк, Олександр Дем’яненко, Сергій Борисенко, Сергій Соловій та Олександр Чаркін.
 
Заразгурт працює над новою програмою, яка і буде частково презентована на концерті в Києві. Вже написано 17 пісень, Сергій Тахмазовзняв кліп на перший сингл«Шабля» знової платівки за участі Дмитра Корчинськогота легендарного Гатили (Валерія Чоботаря),  робота триває. Гурт активно співпрацює з найкращими сучасними українськими поетами - Сергієм Жаданом,  Юрієм Іздриком, Андрієм Любкою, Сашком Положинським та Дмитром Лазуткіним.
 
Comp music/ EMI зробив “KOZAK SYSTEM” пропозицію про запис нового альбому. Його  випуск заплановано на серпень цього року. Це стане продовженням давньої співпраці, яка почалась в 2001 року – тоді гурт став першим українським колективом, з ким міжнародним лейблЕМІ підписав контракт, – і результатом якої стали виходи альбомів в Україні, Англії, Польщі, Німеччині, Чехії та Словаччині.
 
Крім роботи над новим альбомом,  “KOZAKSYSTEM” активно співпрацюють з іншими відомими музикантами. Так, незабаром буде презентований абсолютно новий те оригінальний проект з Тарасом Чубаєм, над яким йде робота вже кілька місяців.

Також,  продовжується співпраця з польським гуртом VooVoo, з якими музиканти познайомились у 2007 року і з того часу записали ЗОЛОТИЙ ДИСК  та дали багато спільних виступів. У січні музиканти разом відкривали Стадіон у Варшаві. Зараз вже заплановані концерти цього проекту у рамках ЄВРО 2012 та обговорюється новий спільний диск.

Новий сайт гурту kozaksystem.com 

Іван ЛеньоВолодимир Шерстюк

Іван Леньо та Олександр Дем'яненко KOZAK SYSTEMВолодимир Шерстюк KOZAK SYSTEMIvan Lenyo KOZAK SYSTEM_photovolkovОлександр Дем'яненко KOZAK SYSTEM

 
 

Додав ceny bab 29 травня 2012

Про автора

KOZAK SYSTEM - нове ім'я добре відомого гурту   В житті гурту настав новий етап,  що надало новий поштовх для творчості та руху вперед, до нових ідей та пісень. Стара назва  залишається в минулому з екс-вокалістом

Автори пов'язані с новиною

Гайдамаки

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска