Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль Трипільське коло / Двірники: творчі посиденьки Трипільського Кола

«Двірники: творчі посиденьки». Передача №3

Жива музика, живе спілкування, живий ефір

«Двірники» - це відродження старої доброї традиції квартирників в цілковито новому форматі – програма, яка знімається в дворику просто неба і транслюється в режимі он-лайн. Проект дає можливість заздалегідь познайомитися з учасниками і творцями "Трипільського кола 2012. Парад Стихій!", поєднати атмосферу міста з безмежністю фестивальних просторів, відчути настрій справжнього свята, яке відбуватиметься з 28 червня по 1 липня в Ржищеві.
 

Перша передача вийшла 24 травня і була присвячена поєднанню казкового і реального.

До нас завітали співачка Ілларія, бандурист Роман Гриньків та казкар Сашко Лірник.

Переглянути:

Друга відбулась 31 травня і розкрила тему поєднання архаїки і сучасності.

В ній прийняли участь рок-гітарист Серго Чантурія, шоумен Сашко Положинський («Тартак»), співачка Сусанна Карпенко («Божичі»), музиканти Ярослав Камінський (школа етноінструментів «Дзень») та Олександр Максим (школа етнобарабанів «Там-там»).
Переглянути:

В четвер 7 червня в ефір виходить третій випуск, який присвячений спільним проектам! Отже, цього разу ми виходимо за межі нашого подільського дворика і завітаємо до "Гостиного двору". Тобто, всі бажаючі зможуть не тільки дивитися online-трансляцію програми, а й прийняти участь у ній беспосереднью за адресою Контрактова площа, 4.
 
Цього четверга в спільному проекті можна буде побачити і почути козацький рок від гурту Kozak System ("Гайдамаки"), ніжний джаз від вірмено-українського проекту "Крунк", запальне шоу від театру вогню "Strobos", чарівний танок від Школи танцю Guedra Trible Dance Company та нову казкову історію від Сашка Лірника. Зустрічає гостей та веде передачу Олесь Журавчак - музикант і генеральний продюсер фестивалю "Трипільське коло".

Запрошуємо вас 7 червня до беспосередньої участі (початок 20:00, триватиме до 22:00) або до перегляду програми за адресою 

 
Он-лайн трансляція:

До фестивалю ми плануємо три програми (включаючи ту, яка відбудеться в четвер): 7, 14, 21 червня.

Програма 28 червня програма буде зніматися безпосередньо на фестивалі.
 
 Приєднудо спільних проектів! Підтримайте нашу ініціативу!

 

 

 

 
 

Додав ceny bab 06 червня 2012

Про автора

Історична довідка: Більше семи тисяч років зберігала в собі наша земля древню культуру.  Певно, нарешті прийшов час відкрити таємницю, доторкнутись духу прадавності.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска