Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Конкурс Коронація слова / Новини видавництва Нора-Друк: переможець Коронації Слова Валентин Терлецький вийде друком у вересні а Антон Кушнір восени відвідає Коньяк!

Роман-дипломант конкурсу "Коронація слова" вийде в "Нора-Друк"

31 травня пройшла урочиста церемонія нагородження цьогорічних лауреатів конкурсу "Коронація слова".
Спеціальну відзнаку "Вибір видавця" в номінації "Романи" отримав письменник та музикант із Запоріжжя Валентин Терлецький за рукопис роману "Хмарочос". Диплом конкурсу вручала директор Фестивалю європейських літератур у місті Коньяк (Франція) Софі Жюльєн, асистував їй та принагідно виконував функцію перекладача минулорічний лауреат конкурсу Антон Кушнір.
Разом з дипломом Валентин Терлецький отримав від директора видавництва "Нора-Друк" Елеонори Сімонової пропозицію співпраці та контракт на видання роману, який був тут же і підписаний. Перший наклад роману "Хмарочос" повинен побачити світ вже у вересні цього року до Львівського Форуму видавців. Повний список нагороджених опубліковано на сайті конкурсу "Коронація слова".

Письменника Антона Кушніра запрошено на резиденцію в Коньяк

Софі Жюльєн та
Валентина Стукалова

В Києві в "Книгарні Є" пройшла презентація Фестивалю європейських літератур в місті Коньяк (Франція), під час якої директор фестивалю Софі Жюльєн (Sophie Jullien) оголосила про запрошення на резиденцію в жовтні-листопаді 2012 року українського письменника Антона Кушніра. Протягом місяця він матиме низку творчих зустрічей з читачами в бібліотеках, книгарнях та з видавцями з метою майбутнього перекладу його роману "Urban Strike" французькою.

Дивитись відео...

------------
АНОНСИ
------------

Звіт перекладачів після поїздки в Норвегію

Львівська «Книгарня Є» (м. Львів, просп. Свободи, 7) та Проект «Більше країн - Більше книжок» запрошують в четвер 07.06.2012 о 18:00 на
творчий звіт українських перекладачів з поїздки на літературний фестиваль в м. Ліллєхаммер (Норвегія) та стажування в м.Осло

Перекладачі Наталія Іваничук, Софія Косарчин, Лев Грицюк розкажуть Вам про свою поїздку та враження від фестивалю та стажування.
В зустрічі також візьме участь керівник Проекту «Більше країн - Більше книжок» Анетта Антоненко, яка детально розкаже вам про Проект та плани на 2012-2013 рр.

 
 

Додав ceny bab 09 червня 2012

Про автора

Коронація слова -- всеукраїнський конкурс романів, кіносценаріїв, п'єс та пісенної лірики про кохання. Проект компанії .

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска