Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Конкурс/ Конкурси / Оголошено студентський мистецтвознавчий конкурс

Стедлі Арт Фундація, видавництво РОДОВІД та керівництво проекту "Сучасні українські художники" (Ігор Абрамович та Тетяна Тумасян), за підтримки Французького Інституту в Києві, оголошують мистецтвознавчий конкурс серед студентів/-ок та аспірантів/-ок на краще інтерв’ю, статтю чи есей про художника чи художницю, що беруть участь у проекті "Сучасні українські художники".

Мистецтвознавчий конкурс є частиною виставкового проекту "Сучасні українські художники". Заявки на участь приймаються до 1 липня 2012 року. Підсумки конкурсу та три переможці будуть названі на закритті виставки "Сучасні українські художники" в Харкові (27-29 серпня 2012). Журі конкурсу: Олексій Ананов (журналіст), Оксана Баршинова (кураторка), Борис Гриньов (колекціонер), Валентина Клименко (журналістка), Ольга Петрова (мистецтвознавиця), Марія Хрущак (арт-критикиня).

Завдання конкурсу: аналітична стаття/інтерв’ю/есей про митця/мисткиню чи мистецьке об’єднання з числа учасників та учасниць виставки "Сучасні українські художники" (до 10 сторінок друкованого тексту). Детальні умови та анкету для участі в конкурсі можна знайти на сайті Стедлі Арт Фундації.

Нагороди конкурсу:

  • 1 премія: публікація + музейна 4-денна подорож до Парижу
  • 2 премія: 5 000.00 грн
  • 3 премія: 3 000.00 грн

Організатори, партнери та журі також можуть присуджувати заохочувальні нагороди (за умови погодження з оргкомітетом).


За матеріалами Стедлі Арт Фундації

 
 

Додав Настічка 18 червня 2012

Про автора

В розділі "Конкурси" публікується інформація про конкурси, що є актуальною для України та стосується безпосередньо української культури та мистецтва.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска