Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / Мистецький проект FаnARTia.ФанАРТія / Сьогодні у понеділок «FаnARTia» продовжується етно-днем

 25 червня етно-днем продовжиться масштабний мистецький фестиваль «FаnARTia.ФанАРТія», який проходить у Львові в офіційній фан-зонічемпіонату Європи з футболу 2012 року.

 

Цього дня українські гурти, що черпають свою творчість з етнічної музики, будуть презентувати різноманітність інтерпретацій фолку у своїх нових творах, а «Гич оркестр» заспіває пісню, присвячену «Євро 2012» у Львові.

 

Із 19:00 на головній сцені виступатимуть формація хлопства ліхого «Йорий Клоц»,  делікатно-екстравагантний «Гич Оркестр», буковинські подвижники гуцул-хопу  «Гуцул Каліпсо» та мелодійна і лірична «AtmAsfera».

 

«Йорий Клоц» творитиме на сцені «Непросте дійство», що торкатиметься глибин української містики та співатиме пісні із нової програми. «Гич Оркестр» окрім цілої купи нових пісень, створених вже після «Прокидання на «Флюгерах Львова» буде презентувати пісню «З пшияздем!», яку можна сприймати якнеофіційний гімн «Євро 2012» у Львові. «Гуцул Каліпсо» буде грати оновленупрограму з презентацією нової пісні «Най Бог Бороне!», яку теж можна тлумачити в контексті Єврочемпіонату.«AtmAsfera» гратиме як добре знані твори, так і композиції зостаннього альбому «Internal».

 

Наступного дня, 26 червня на джазово-блюзовому дні фестивалю гратимуть польські зірки джазу «Jarek Smietana Band» та львівський «ShockolaD» у супроводі Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова», «Open Blues Band» та  «Dzyga Jazz Quintet».

 

Вхід на фестиваль 25 та 26 червня - БЕЗКОШТОВНИЙ!

 

Особливо насиченою на фестивалі буде програма електронної музики «FаnARTia: ElectronicDays» 29-30 червня, коли  виступатимуть лідери світової електронної сцениGOLDIE, KRYPTICMINDS, ATOMICHOOLIGAN. Першопрохідці української електронної музикиDJsDERRICK, TONIKA, MAX NRG, GARRY SHUMOFF, BOB ROVSKI, MAX NRG, MC NEDта польські ROS ft. LADY KATEE. На електронні дні вхід буде платним

 

Про квитки на «FаnARTia: ElectronicDays»

ПРОГРАМА фестивалю

МАПА фестивалю

Про МУЗИКАНТІВ

Світлини стріт-арту на сторінці фестивалю у Facebook

Деталі на сайті: www.dzyga.com 

 

 
 

Додав Настічка 25 червня 2012

Про автора

«FаnARTia.ФанАРТія»   Грандіозна культурна подія під час «EURO 2012»!   20, 25, 26, 29 та 30 червня у Львові під час Чемпіонату Європи з футболу «EURO 2012» відбудеться масштабний мистецький

Автори пов'язані с новиною

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска