Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Кам'яний Гість Ти скажи мені, друже.. 12.62 Mb
Кам'яний Гість Під плач гітари моєї 8.39 Mb
Кам'яний Гість Знову день 11.01 Mb
Кам'яний Гість Якщо бачиш 8.39 Mb
Кам'яний Гість The Conversation 5,73 Mb
Кам'яний Гість Кувала зозулень 11,67 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / Кам'яний Гість / «Трипільське коло 2012» завершиться під блюз старого шамана!

1 липня гурт  «Кам’яний Гість» своїм виступом завершить музичну частину V Міжнародного фестивалю "Трипільське коло".  На слухачів очікує багато позитивної музики, а також пісня «Блюз шамана», оновлений варіант якої «Кам’яний Гість» підготував спеціально для «Трипільського кола».

Заявлений гуртом стиль звучить як «своєрідна музика». І дійсно, творчість гурту важко обмежити рамками визначеного формату. Класичні рокові мотиви розбавляються мелодійністю флейт і трансовими ритмами етнічної перкусії, гітарний драйв переплітається з незвичайними мотивами варгану та діджріду, щирість лірики межує з іронією. Київські музиканти кожен свій виступ готують для слухачів приємні творчі сюрпризи.

V Міжнародний фестиваль «Трипільське Коло 2012. Парад Стихій!» – це  найпотужніша етно-подія року, яка вже стала важливим культурно-мистецьким явищем країни. Не випадково «Трипільське Коло 2012» обрано іміджевою подією в рамках Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

З 28 червня по 1 липня у м. Ржищів Київської області на гостей фестивалю очікує свято мистецтва та краси з великою кількістю цікавої музики, а також чисельні майстер-класи, кінопокази, квести, семінари, різноманітні етно-шоу. Цього року на майданчиках фестивалю виступлять відомі українські та іноземні гурти та виконавці: AtmAsfera, Illaria, Тартак, Мед Хедс, Kozak System, ДримбаДаДзиґа, CARRANTUOHILL (Польща), OSIMIRA (Білорусь) та інші.

"Трипільське коло" 2012 присвячене гармонії чотирьох стихій: Води, Землі,Вогню та Повітря.

Безумовно варто виїхати зі спекотного міста, щоб прекрасно провести час в атмосфері натхнення і творчості та насолодитися чудовою музикою у форматі open-air.

Одразу після виступу гурту "Кам’яний Гість" на відвідувачів фестивалю чекає трансляція фіналу Євро 2012, а на закінчення – вражаюче фаєр-шоу.

Сайт фестивалю "Трипільське коло":  www.tkfest.com

Сайт гурту "Кам’яний Гість": www.kg.org.ua

 
 

Додав stoneguest 25 червня 2012

Про автора

Група \"Камінний Гість\" утворилася навесні 1998 року в Києві. К.Г. багато виступає, організовує концерти, працює в студії. Музиканти постійно експериментують зі стилістикою і звучанням.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска