Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Фестиваль Конотопська битва / Фестивал історії рідного краю "Конотопська битва" 2012

Цими вихідними в селі Шаповалівка Конотопського району Сумської області відбудеться культурно-мистецький фестиваль "Конотопська битва-2012".

Свої намети в таборі учасники розгорнуть уже сьогодні, повідомили у прес-службі ВО "Свобода". Захід збере до гурту всіх, кому небайдужа історія рідного краю та його майбутнє. Основою його народження стала феєрична й легендарна Конотопська перемога 1659 року під проводом Івана Виговського, яка і дотепер переможним дзвоном відлунює в пам'яті нащадків.

Фестиваль проводиться на 353-ю річницю переможної для українського народу Конотопської битви. До участі запрошені народні артисти України Анатолій Паламаренко, Тарас Силенко, Тарас Компаніченко, Павло Мрижук, Володимир Вермінський, Світлана Миргород, Сергій Василюк, Остап Гавриш і знані місцеві виконавці та колективи.

У програмі заходу заплановані: покладання квітів до кургану Козацької слави в селі Соснівка, молебень за загиблими, виступ кінно-спортивного театру "Українські козаки", майстер-клас із бойових мистецтв, традиційна українська ярмарка (буде представлена українська вишивка з усіх регіонів України), святковий феєрверк.

 
 

Додав nady 14 липня 2012

Про автора

Фестиваль проводиться на 353-ю річницю переможної для українського народу Конотопської битви. Захід збере до гурту всіх, кому небайдужа історія рідного краю та його майбутнє.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска