Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / Закон про мову / Книга в небезпеці!!!

Мінфін і ДПС оприлюднили свій намір знищити останній острівець на якому ще тримається українські мова і слово - національну книгу!

В підготовленому ними проекті змін до Податкового кодексу передбачено ліквідацію з 01.01.2013 року податкових пільг для української книги і друкованих ЗМІ! В тому ганебному стані, до якого влада довела культуру, освіту, науку, видавничу справу, податкові пільги - це рятувальний жилет, який не давав останні роки потопаючій українській книзі назавжди зникнути під брудними хвилями антиукраїнської політики.

В умовах стрімкої моральної, культурної інтелектуальної деградації значної частини населення України Мінфін, на неодноразові зверненя, пропозиції і вимоги Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів, щодо необхідністі термінової розробки і реалізації Державної програми популяризації української книги і читання, відповідав, що така програма "передчасна"! І от нарешті вони знайшли спосіб «радикально покращити» стан книги і читання в країні… Якщо до цього часу процес знищення головного капіталу України - культурної, освіченої, мислячої людини був латентним, то, у випадку прийняття рішення про скасування пільг для української книги, вже ніщо не спинить владу в її намаганні перетворити українців в націю тупих, обмежених, слухняних рабів!

Французський філософ Дені Дідро свого часу сказав: "Людина, яка перестає читати - перестає мислити!" Але якщо передові держави світу збагачуються., наповнюють свій бюджет за рахунок підвищення якості людського ресурсу, забезпечення всебічного розвитку людини, то вітчизняні «фінансові генії» хочуть наповнити бюджет і перетворити українську економіку у «високоефективну і конкурентноспроможну» за рахунок знищення останніх можливостей для розвитку громадян України!
 

Українці!

Зупинімо сокиру занесенну над розумом нації! Не даймо неситим тимчасовцям у владних кріслах вбити нашу надію на щасливе майбутнє для України! Адже щасливу країну можуть побудувати лише патріоти, духовно багаті, культурно та інтелектуально розвинені громадяни, а не раби...

Захистимо українську книгу і мову від вандалів!


Автор: Олександр Афонін

 
 

Додав nady 16 липня 2012

Про автора

Закон«Про засади мовної політики» № 9073

Автори пов'язані с новиною

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска