Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Мистецький Арсенал / Arsenale-2012 закриється церемонією нагородження лауреатів і ніччю бієнале

30 липня о 19:00 в культурно-мистецькому та музейному комплексі Мистецький арсенал відбудеться урочисте закриття Першої Київської бієнале сучасного мистецтва Arsenale-2012 і церемонія нагородження лауреатів премії Arsenale Awards 2012.


Премії будуть вручатися у трьох номінаціях:

  • За вагомий внесок у розвиток сучасного мистецтва 

  • Відкриття Arsenale 2012 

  • Приз глядацьких симпатій

В урочистій церемонії вручення Arsenale Awards візьмуть участь міністр культури Михайло Кулиняк, комісар Arsenale-2012 Наталія Заболотна, куратор бієнале Девід Елліотт і дизайнер бієнале Джонатан Барнбрук, повідомляє прес-служба Arsenale.

Свою присутність також підтвердили кілька учасників Першої Київської Бієнале, серед яких Чігару Шіота (Після мрії, кімната з білими сукнями і чорними нитками, другий поверх) і Хін Сьоучін (Зброя, одягнені в трикотаж списи, підвішені до стелі, перший поверх).

На урочистій церемонії виступить українська співачка Каті Чілі (відкритий майданчик поруч із Золотим Лотосом).

Премія Arsenale Awards заснована організаторами Київської бієнале і покликана кожні два роки відзначати творчість ключових учасників проекту за результатами роботи бієнале. Для нагородження переможців створені спеціальні призи, які символізують Arsenale 2012.

Організатори переконані, що премія надихне художників на створення нових проектів і допоможе їм глибше зрозуміти тенденції світового арт-процесу. Премія має на меті підтримку українських художників та їх промотування на міжнародній арені, а також привернення уваги до мистецтва з боку широкої аудиторії.

Лауреати премії у двох номінаціях визначаються організаторами. Переможця у номінації Приз глядацьких симпатій обирають глядачі. Усі охочі можуть взяти участь в онлайн-голосуванні, або віддати свій голос за улюбленого художника безпосередньо в експозиції Мистецького Арсеналу.

З моменту відкриття першої в Україні бієнале в Мистецькому Арсеналі проводилося опитування відвідувачів щодо їх переваг серед авторів і робіт, представлених на Arsenale 2012. Нагадуємо, що експозиція бієнале включає живопис, скульптуру, інсталяції та відеороботи, всього 250 творів з 30 країн світу. Наразі в результаті попереднього опитування виявлено 20 творів, які набрали найбільшу кількість голосів.

Вхід на церемонію нагородження за запрошеннями.


Остання ніч бієнале


На честь урочистого закриття бієнале після церемонії нагородження стартує Остання ніч бієнале - вона пройде 30 липня з 21:00 до 03:00. Вхід на ніч бієнале буде коштувати 20 грн.


Остання ніч бієнале пройде під акомпанемент музики non-stop. Відвідувачів чекають вінилові сети від українських діджеїв. Київські меломани і колекціонери пластинок всю ніч будуть крутити музику (кафе на першому поверсі, ліве крило).


У програмі Ночі бієнале також: нічні екскурсії експозицією, зустрічі із зірками українського та світового мистецтва та інше.

Нагадаємо, що 23 травня в Києві відкрилася перша міжнародна бієнале сучасного мистецтва Arsenale 2012. Тільки за перший місяць роботи у столиці її відвідали 20 тис. українців. В основній експозиції бієнале близько 100 українських та іноземних художників презентують 250 творів. Серед них 40 - це нові роботи, зроблені спеціально для Arsenale 2012.

Корреспондент.net

 
 

Додав nady 30 липня 2012

Про автора

Національний культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький Арсенал" сьогодні є одним з найбільш перспективних проектів у галузі культури України, а у майбутньому має стати одним із найпотужніших світових музейно-виставкових комп

 

Коментарi

01 вересня 2012

По темі київських галерей:
Знайшов цікавий ресурс ART HOME (http://arthome.kiev.ua/), де представлені портфоліо сучасних творчих особистостей. Онлайн галерея відрізняється від реальної, наприклад Мистецький Арсенал, але дає змогу швидко ознайомитися з творчістю багатьох авторів та отримати їх контакти.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска