Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Лариса Денисенко / Побачив світ новий роман письменниці «Відлуння: від загиблого діда до померлого»

Новий роман Лариси Денисенко "Відлуння: від загиблого діда до померлого" на початку серпня вийшов друком у видавництві "Клуб Сімейного Дозвілля" та вже надійшов до продажу у всі книгарні країни. Перша презентація роману пройде 6 вересня о 18:00 у київській Книгарні "Є" (вул. Лисенка, 3).

Новий роман Лариси Денисенко "Відлуння: від загиблого діда до померлого" – це дивна та захоплива історія молодої німкені Марти, яка вважала свого діда трагічно загиблим смертю хоробрих ще під час Другої світової війни та похованим десь під Житомиром. А виявляється старий, що насправді доживав свій вік у божевільні, перевернув її власне життя догори дригом. Марта так пишалася своїм корінням, а отримала діда-нациста, якого понад 60 років ховали від рідні, аж доки не поховали зовсім. Дівчина вирішує, що її минулому потрібен адвокат, і вирушає збирати докази маршрутом Берлін-Житомир. Хай там що вона шукатиме у відлунні подій Другої світової війни, знайде вона ключик до дверей власного майбутнього.

Також роман буде презентовано в рамках Форуму Видавців у Львові, зустрічі із письменницею пройдуть 14 вересня.








 

 
 

Додав nady 15 серпня 2012

Про автора

Народилася в Києві, 17 червня 1973 року. Литовсько-грецького походження. Українську мову опанувала в 23 роки, коли почала працювати в Міністерстві юстиції України.

Автори пов'язані с новиною

Форум видавців , Книгарня Є

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска