Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Хода Мегамарш у вишиванках / Х Мегаграндіозний марш у вишиванках

Вітаємо! Знову прийшла пора жовтого листя на деревах, а це означає, що на носі X  МЕГАГРАНДІОЗНИЙ марш у вишиванках!

В зв’язку з тим, що марш ювілейний, організатори свята підготували дуже багато сюрпризів! Це і різноманітні конкурси на самому марші, і головний фотоконкурс перед маршем, який розпочинається 06.09.2012р. умови конкурсу читайте за посиланням http://vk.com/megamarsh   Фотоконкурс від МЕГАМАРШУ

План дій походу:

О 13:00 починається офіційне відкриття маршу біля Золотих Воріт. Як завжди кілька слів від наших спеціальних гостей (письменників, митців, культурних діячів). Далі ми шикуємось в гарну вишиванкову колону і вирушаємо в бік Софіївської площі, дорогою співаємо пісень, приходимо на Софіївську площу там фотографуємось, танцюємо, робимо найбільший в Україні «хоровод» проводимо конкурс і знову шикуємось в колону і прямуємо в бік Андріївського узвозу, знову ж таки з піснями і танцями! Приходимо на Контрактову площу, проводимо конкурс найкращої вишиванки, фотографуємось і прямуємо по схилах Дніпра в бік Європейської площі, там біля Українського дому робимо спільне фото у вишиванках і закінчуємо марш біля метро «Палац спорту», там робимо невеличку перерву щоб перекусити і всі йдемо встановлювати рекорд в метро!!! Влаштуємо свято в метрополітені! Уявіть собі… сотні людей у вишиванках в метро) сідаємо по вагонах і прямуємо на ст. м. Лук'янівська там в Малій опері відбудеться офіційне закриття маршу і святковий концерт – презентація нового альбому від гурту ВЕРЕМІЙ.
Отже!
22 вересня 2012 року. 13:00 Золоті Ворота!
Вдягай вишиванку бери друзів і приходь на свято!

 
 

Додав ceny bab 10 вересня 2012

Про автора

Офіційне відкриття маршу біля Золотих Воріт. Як завжди кілька слів від наших спеціальних гостей (письменників, митців, культурних діячів).

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска