Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Антін Мухарський Слава Україні (2012 р.) 7.59 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Антін Мухарський / Антін Мухарський представить свій новий роман на Форумі видавців

15 вересня у Львові відомий шоу-мен та актор Антін Мухарськийрозкаже усім охочим про день з життя молодого бандерівця, а його "alter ego" - скандально відомий професор антропології Орест Лютий - представить патріотично налаштованим форумчанам свій перший диск під назвою «А я не москаль!».

У суботу, 15 вересня о 16:00 в книгарні Є, що на проспекті Свободи, 7, Антін Мухарський представить свій новий неполіткоректний роман «Доба. Сповідь молодого бандерівця». Книга вийшла друком у Мистецькій Агенції «Наш Формат» спільно з видавництвом «Зелений пес» попри всі перешкоди. Нагадаємо, що побачивши ілюстрації Андрія Єрмоленка та прочитавши вступ до роману, друкувати його відмовились три друкарні поспіль! Мовляв, у них цензура не пропустить.

В той же день о 18.00 на території Форуму (вул. Коперніка, 17) на стенді №49 відбудеться автограф-сесія за участі Антіна Мухарського та Ореста Лютого одночасно! Всі охочі зможуть придбати книгу та аудіокнигу «Доба» та диск «А я не москаль» з автографами автора!

http://www.youtube.com/watch?v=JqiNQ2voLhM&feature=plcp

Заключним акордом стане концерт професора антропології Ореста Лютого та антитоталітарного гурту «Сталін унд Гітлер капут». Він відбудеться о 20.00 в приміщенні клубу «Культ», що на вул. Чайковського, 7 і буде присвячений виходу першого альбому «А я не москаль!» з циклу «Лагідна українізація» (Мистецька агенція "Наш Формат")

Автори запрошують на презентації всіх охочих, але забороняють приходити: «…людям без почуття гумору, із нестійкою психікою та ознаками політичної шизофренії, адептам совкового дебілізму, прихильникам різних тоталітарних ідеологій, безкультурним азійським хамам, жлобам, культурно темним пострадянським почварам, дітям до 18 років, вагітним жінкам, людям, що керують транспортним засобом…»

 

Деталі за телефоном 091 332 32 03

 

 

 

 
 

Додав Настічка 14 вересня 2012

Про автора

Антон Дмитрович Мухарський (творчий псевдонім Антін Мухарський) народився 14 листопада 1968 року в місті Києві в родині творчої ітелігенції.

Автори пов'язані с новиною

Форум видавців

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска