Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Анжеліка Рудницька / Презентація нової книги Сходження Білої Зірки України

«Біла Зірка України. Невигадані історії з життя Оксани Білозір» - друга книга відомої української журналістки, співачки, художниці, легендарної телеведучої, заслуженої артистки України Анжеліки Рудницької. У ній – розповідь про шість поколінь однієї родини українців, чиї долі, як пазли, склали життя видатної української співачки, живого музичного міфу, кумира кількох поколінь – народної артистки України Оксани Білозір.

- Я давно хотіла розповісти про своє життя щиру правду своєму народу. Не ту правду, яку подає жовта преса, про яку, як це у нас водиться, безпідставно пліткують, а ту, можливо часом не надто приємну, яка є. Але плани не реалізовувалися, поки за цю справу не взялась Анжеліка. Ми з нею народилися в сусідні дні, ми з нею землячки, ми з нею однаково любимо Україну і наші долі схожі. Може, тому мені легко було відкрити їй своє життя, а вона змогла це написати чесно, щиро і відверто. Дякую їй за це, – розповідає героїня книги.

Це перша частина дилогії, яка охоплює львівський період життя співачки від народженя до її виходу з «Ватри» та переїзду зі Львова.

- Найважче було два роки приховувати про кого я пишу книгу. У мене безліч друзів-журналістів, які виманювали різними способами інформацію, але я вирішила, що поки не здам рукопис – ні пари з вуст! Друга складність - біограф, як і лікар, повинен послуговуватись золотим правилом: не нашкодь! Іноді мені здавалося, що я підглядаю у шпаринку за чужим життям. Це було часом інтригуюче, часом – весело, часом – боляче. Коли ти знаєш таємниці, тобі завжди кортить про них розповісти. Але я стрималася. Зрештою, жоден з нас не може залишитися привселюдно абсолютно голим, а наш одяг – це наші таємниці, за якими ми можемо сховатися, - розповідає авторка.

Вперше Книга була презентована у Києві в кінці травня – у день народження народної артистки України, народного депутата України Оксани Білозір, де побували чимало зірок мистецтва, культури, політики.

Тепер "Біла зірка України" вирушила у путь до свого читача. У кожного з вас є можливість доторкнутися до справжнього життя української легенди і гордості. А може, й відкрити для себе БІЛУ ЗІРКУ УКРАЇНИ.


15.09.2012 о 13:00 презентація книги відбудеться у Палаці Мистецтв у рамках Форуму видавців у Львові.


Запрошуємо!!!

 
 

Додав Настічка 15 вересня 2012

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска