Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Павлов- фест / «Павлов-фест» 2012

В Києві та регіонах України з 15 по 23 вересня відбудеться фестиваль «Павлов-фест».

«Павтов-фест» – фестиваль мистецтва людей з особливими потребами та особливостями розвитку.

Він створений для того, аби привернути увагу суспільства до людей, з певними особливостями (в тому числі і проблеми  психічного відхилення). Головне – показати людям творчість незвичних для  нас людей. Адже так важливо навчити лояльності оточуючих. Важливо просто підтримати людей з функціональними обмеженнями, і розвивати їхнє вміння творити.  До участі в заходах фестивалю запрошуються представники державних установ, провідні громадські та культурні діячі, представники засобів масової інформації, усі громадяни, волонтери, яких хвилює розвиток  культури і  доля  дітей.

Ініціаторами стали:  Київська міська психоневрологічна лікарня № 1, Фонд  соціальної адаптації та інтеграції «Касталія-Фонд». Фестиваль відбувався за підтримки Головного управління охорони здоров’я КМДА, за участю багатьох партнерів, добродійників. «Павлов-Фест об’єднав більше 1200 людей – учасників різноманітних творчих колективів людей з особливими потребами.  Більшість з них – діти та молодь. Їх підтримали професійні митці, студенти творчих вузів столиці

В програмі Фестивалю заплановано: урочисте відкриття за сприянням відомих людей України, вчених, художників; вистави, концерти, виставки-акції в творчих колективах людей з особливими потребами – у Києві, Житомирі, Львові, Донецьку, Харкові, Ірпені, Луцьку, Червонограді, Сумах, Полтаві, Одесі; вернісаж живопису і скульптури художників з особливими потребами; акції професійних митців Києва на підтримку ідей Фестивалю; майстер-класи відомих художників в інтернатах для сиріт – Київ, Ізяслав, Ровеньки, Суми, Глинськ; дитяче свято для дітей спеціалізованих інтернатів та шкіл; круглі столи з керівниками профільних державних установ, громадських організацій, присвячені проблемам людей з обмеженими можливостями; міждисциплінарна конференція «Людина і норма»; гала-концерт учасників та нагородження їх дипломами Фестивалю.

Нагадуємо, перший фестиваль «Павлов-фест» відбувався з 15 по 19 травня  2011 року, де ініціативні групи тільки формувались.

 
 

Додав Настічка 18 вересня 2012

Про автора

Программа объединяет творческие и научные мероприятия под лозунгом «Homo Normal», исследуя идею нормы и отклонений от нее в самом широком контексте существования человека в современном мире.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска