Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Олег Скрипка Славень України (2008 р.) 3,05 Mb
Олег Скрипка Велике місто (2009 р.) 5,49 Mb
Олег Скрипка Галю, приходь (live 2000 р.) 2,37 Mb
Олег Скрипка Не питай (український романс) 3.33 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Олег Скрипка / Вініл повертається!

Музичне Видавництво «Країна Мрій» першим в Україні розпочало випуск серії найкращих альбомів української музики на вінілових дисках. 18 вересня у продаж надійшли відразу чотири нових «вініли» з альбомами Олега Скрипки, Ніни Матвієнко, гуртів «ВВ» та «Вася Клаб»
 

Надруковані в Німеччині колекційні диски із високоякісним звуком та обмеженим накладом (150 – 200 примірників кожного альбому) з’явились у продажу 18 вересня. Це - сольний альбом Олега Скрипки «Жоржина», «живий» подвійний диск «В.В. на сцені фестивалю Рок-Січ», нова студійна робота Ніни Матвієнко у стилі українського бароко та ювілейне перевидання одного з найцікавіших українських рок-альбомів – платівки «Хіпан» від гурту «Вася Club».

«Коли я сьогодні заходжу до музичного магазину десь у Лондоні чи в Торонто, то відчуваю легке «дежа-вю», – як і тридцять років тому, полиці під самісіньку стелю заставлені вініловими платівками, – розповідає засновник видавництва, співак та музикант Олег Скрипка. – Компакт-диск поступово здає позиції – споживачі музичної інформації остаточно переселяються в Інтернет, а колекціонери та шанувальники гарного звуку повертаються до старого доброго вінілу».

Придбати платівки у Києві можна в Руському клубі «Культ Ра» (вул. Володимирська, 4, 10:00 – 23:00), магазині-клубі «Колекціонер» (Андріївський узвіз, 2Б, 12:00 – 18:00, крім пн.) та в музичній крамниці «Фонотека» (вул. Горького, 172, ТЦ «Паладіум Сіті», 11:00 – 19:00, крім нд.). Офіційний продаж в Інтернетімагазин УМКА (http://www.umka.com.ua) та портал discogs.com.

 
 

Додав Настічка 19 вересня 2012

Про автора

Олег Скрипка (24 травня 1964) — український музикант, вокаліст, композитор, лідер групи «Воплі Відоплясова». Олег Скрипка народився в Ходженті (Таджикистан) у сім'ї українських переселенців.Виріс у Мурманській області Росії.

Автори пов'язані с новиною

Воплі Відоплясова , Ніна Матвієнко ,

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска