Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Бумбокс Бета-каротин 2010 3,70 Mb
Бумбокс Поліна (2008 р.) 3,99 Mb
Бумбокс Хоттабич (Саундтрек, 2006 р.) 6.32 Mb
Бумбокс Бета-каротін 3.07 Mb
Бумбокс Діагноз 3.26 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Бумбокс / Гурт зняв кліп на нову пісню «Пiддубний Миколо?»

Рок-гурт "Бумбокс" презентував відео до своєї нової пісні "Пiддубний Миколо?". Дія кліпу відбувається в цирку.

Авторами сценарію є лідер гурту Андрій Хливнюк і продюсер Олексій Согомонов. Уперше пісню презентували цьогоріч 14 вересня на концерті в Києві.

Хливнюку дісталася роль фокусника, концертному директору Борису Гінжуку - роль цирку і конферансьє, діджей Валентин Матіюк грає клоуна, гітарист Андрій Самойло в парі з віджеєм Кирилом Виноградовим грають приборкувача і тигра. Олексій Согомонов піднімає важку штангу, барабанщик Олександр Люлякін жонглює, а бас-гітарист Денис Левченко метає ножі.

"Ідея пісні народилася під впливом багаторічного прослуховування пісень гурту "Брати Гадюкіни". Від нашого Миколи так і віє персонажем "гадiв". По суті, Пiддубний Микола - це такий типаж, який відповідає не надто приємним реаліям сьогодення. Ми втрачаємо справжніх героїв. Вони зникають, їм не приділяють належної уваги. І замість них на сцені з'являються нові герої - не Івани, а Миколки", - зазначив Андрій Хливнюк.

 "Навіть не згадаю, звідки у нас взялася ідея з цирком. Точно одним із головних мотивів - хотілося задіяти всіх у відео, - розповідає Олексій Согомонов. - Не тільки гурт, а й адміністрацію. Чому цирк? Дуже багато можна проводити паралелей. Дуже радує, як слухачі зараз пишуть: як ви тонко передали те, що у нас зараз відбувається. Але, насправді, просто хотілося пошуткувати. Останні кліпи "Етажи", "За буйки", "Пошла вон" - намагалися знімати кліпи-фільми. Тепер хотілося в іншому ключі попрацювати. Ще тому, що цирк - це дуже яскраво. Я вже ким тільки не був у наших кліпах: прибиральником, тюремним наглядачем у кліпі до пісні "Бобік", барменом у "За буйки". Зараз отримав підвищення. Більш вагому роль зіграв - у прямому смислі - штангу піднімаю".

Зйомки тривали протягом 26 годин поспіль, бо, як кажуть у гурті, "не було можливості більше грошей на кліп витратити".

"Наш віджей Кирило Виноградов, близькі люди його називають Космос, грав тигра. Костюм везли з Ялти, у Києві ніде не знайшли. Мало того, що він страшенно важкий, так ще дуже теплий. Знімали у справжньому шапіто, на вулиці Братиславській, здається. Спочатку було дуже жарко. Але через декілька годин після початку зйомок почався дощ. Потім справжня злива. То стояв такий холод! Єдиний, хто не мерз був Кирило. Всі йому дуже заздрили. Цього не видно в кадрі, але сцену, де ми за лаштунками граємо в наперстки, за стіною стояла величезна клітка з двома дикобразами, які були дуже незадоволені зйомками. Бюджет кліпу в три раз менший, ніж здається з картинки", - поділився Согомонов.

Режисерами відео виступилили Кадім Тарасов і Володимир Шкляревський.
 

 
 

Додав nady 22 жовтня 2012

Про автора

То й що ж таке БУМБОКС? Передусім — м’який, іронічний і дещо меланхолійний вокал (Андрій Хливнюк), ненав’язливе срібло гарної акустичної гітари (Андрій «Муха» Самойло), ритм-бокс та різні ді-джейські штучки (Ва

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска