Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Василь Кожелянко / На Полтавщині діє клуб пам’яті Василя Кожелянка

У Решетилівці, районному центрі полтавської області, створено клуб пам’яті Василя Кожелянка. Засновником та ініціатором створення такого об’єднання став Володимир Кулик. Як повідомив для редакції ualit.org пан Володимир, спершу клуб планували назвати «Тероріум», аналогічно назві роману класика, але пізніше було вирішено надати клубу ім’я письменника. Першочерговою метою діяльності клубу є популяризація творчості Василя Кожелянка та можливість ознайомлення з нею всіх охочих. За словами засновника клубу, наразі у їхній бібліотеці є всі прозові видання В. Кожелянка, проте наразі немає поетичних збірок, пошуком яких об’єднання наразі й займається.

Національна спілка письменників України з приємністю підтримала ініціативу Володимира Кулика, та бере на себе неформальне зобов’язання уже найближчим часом поповнити бібліотеку клубу.

джерело - УкрЛіт

 
 

Додав biloknyzhnyk_katya 31 жовтня 2012

 

Коментарi

23 грудня 2012

Почув сьогодні по радіо "Культура" про цей клуб - слово в слово цей допис. В Контакті, до речі, є група шанувальників творчості Василя Кожелянка. Там поки що не дуже жваве спілкування, але все ж... Ми, навіть, обмінюємося книжками. Заходьте))

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска