Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Сергій Жадан Інстаграм (2014 р.) 3.19 Mb
Сергій Жадан Закачати альбом "Зброя пролетаріату" (2012 р.) (zip-альбом) 75.91 Mb
Сергій Жадан Зброя Пролетаріату (2012 р.) 7.51 Mb
Сергій Жадан Білі люди (feat Ю.Єфремов, А.Кириченко) 2013 р. 5.93 Mb
Сергій Жадан Боксери (разом із "Собаками у космосі", 2008 р.) 4.13 Mb
Сергій Жадан Радість - це те, що дається з боєм (Жадан & Бабкин & Состояние души) (live in Черчіль, 2012) 5.23 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Сергій Жадан / Сергій Жадан презентує свої нові вірші «Поезія як політика»

19 листопада о 19:00 в креативному просторі „Часопис”, в рамках Мистецького клубу „Обличчя”, відбудеться літературне читання Сергія Жадана „Поезія як політика”. Під час першої відкритої зустрічі клубу відомий український письменник презентує свої нові вірші.


„Поезія в країні, що все менше читає, так чи інакше перетворюється на політику - політику боротьби, політику протистояння, політику відстоювання права на власні голос та інтонацію. Навіть якщо цій літературі забракне читачів, їй ніколи не бракуватиме поетів. І це теж політика”, – наголошує поет.


Сергій Жадан помітна постать на літературній арені України. Письменник, перекладач та громадський діяч. Автор романів «Депеш Мод», «Ворошиловград», поетичних збірок «Цитатник», «Ефіопія» та інших. Літературні твори Сергія Жадана одержали численні національні та міжнародні нагороди, були перекладені тринадцятьма мовами, зробивши автора одним з найвідоміших сучасних українських письменників.


Мистецький клуб „Обличчя”, започаткований Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» в партнерстві з креативним простором „Часопис”, є майданчиком для спілкування та обміну досвідом із українськими та закордонними письменниками, музикантами, художниками, дизайнерами, режисерами, фотографами та іншими представниками культури.

Реєстрація на подію обов’язкова. Кількість місць обмежена. Запрошення на подію будуть надіслані учасникам до кінця робочого дня 16 листопада. Лінк на реєстрацію


Місце: вул. Льва Толстого, 3 (креативний простір "Часопис")

 
 

Додав nady 08 листопада 2012

Про автора

Сергій Жадан (народився 1974 р.) — поет, прозаїк, перекладач, есеїст, органзіатор літературних фестивалів, рок-концертів, театралізованих перфоменсів та акцій громадянської непокори. Автор кількох книжок віршів та прози. Живе і працює в&nb

 

Коментарi

08 листопада 2012

а це в якому місті?

nady
08 листопада 2012

Це в Києві! вул. Льва Толстого, 3. Креативний простір "Часопис". Контактні телефони: +38(044) 384-07-10 // +38 (094) 928-77-10. Для того, шоб відвідати захід потрібно попередньо зареєструватися за цим лінком: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFdSVnNONE5aSDd2WWNpdkJJd1RTQ3c6MQ.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска