Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Статті Інформація

Автори / Мистецька аґенція Арт-Вертеп / Світлій пам`яті Сергія Причисленка

31 жовтня 2012 року відійшов в інший світ Сергій Причисленко.
Про таких як він говорять «зараз таких не роблять». Сергій був Людиною слова, а його Слово співпадало з ділом!
Більшість знали Сергія як талановитого віртуоза-акордеоніста в складі «Гражданіна Топінамбура», небагатьом пощастило почути сольні концерти Сергія.
Він однаково легко грав танго і вальси, молдавські танки та військові марші, а в «тісному колі» співав улюблених Висоцького та Розенбаума «під акордеон».
Крім того, Сергій був сміливим оптимістом, впевненим і талановитим арт-менеджером та імпресаріо. З легкої руки його улюблена «Піккардійська Терція» відіграла свої перші концерти в Дніпропетровську. Та найуспішнішим менеджерським проектом Сергія став театр «Чорний квадрат», який кілька років збирав аншлаги спочатку в Дніпропетровську, а потім завдяки хисту Сергія приборкав гонорову публіку Львова, Одеси, Донецька, Харкова.

Мені пощастило знати Сергія. Веселого та життєствердного. Чоловіка, який ніколи «не плаче», за нього вмів сумувати його акордеон! Записуючи гуртом «Вертеп» альбом найпопулярніших народних пісень «Співаник» у 2009 році, мені відразу було зрозуміло як мала звучати народна «Горіла Сосна». Я попросив Сергія зіграти український блюз, що він і зробив, майстерно і невимушено, професійно і щиро, так як жив! Послухайте, пожуріться та згадайте Сергія Причисленка...

Світла пам`ять! Я маю надію що Сергій грає свою улюблену музику в божому оркестрі!
Тимофій Хомяк

 
 

Додав ceny bab 14 листопада 2012

Про автора

Мистецька Агенція «Арт-Вертеп» - громадська організація, заснована у 2001 році. Діяльність Аґенції охоплює всі напрямки сучасного мистецтва: музика, кіно/театр, література, образотворче мистецтво; ярмарки, спортивні змагання, історичні

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска