Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Антін Мухарський Слава Україні (2012 р.) 7.59 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Антін Мухарський / Шоу-мен Антін Мухарський презентує неполіткоректний роман

Антін Мухарський — телеведучий, актор, співак, а тепер ще й письменник. У вересні вийшла його книга «Доба. Сповідь молодого “бандерівця”», яка одразу ж стала лідером продажів на Форумі видавців у Львові та “Книжкову Арсеналі” у Києві.

Проте, перш ніж вийти в світ, книжка подолала ряд перешкод: три друкарні відмовились друкувати роман через передмову та ілюстрації Андрія Єрмоленка, мовляв, у них цензура не пропустить.

Презентація неполіткоректного роману «Доба. Сповідь молодого “бандерівця”» відбудеться 15 листопада о 18:00 в книгарні Є (вул. Лисенка, 3).

Автор запрошує на презентацію всіх охочих, але забороняє приходити: «…людям без почуття гумору, із нестійкою психікою та ознаками політичної шизофренії, адептам совкового дебілізму, прихильникам різних тоталітарних ідеологій, безкультурним азійським хамам, жлобам, культурно темним пострадянським почварам, дітям до 18 років, вагітним жінкам, людям, що керують транспортним засобом…»

Книга вийшла друком у Мистецькій Агенції «Наш Формат» спільно з видавництвом «Зелений пес».

 
 

Додав Настічка 14 листопада 2012

Про автора

Антон Дмитрович Мухарський (творчий псевдонім Антін Мухарський) народився 14 листопада 1968 року в місті Києві в родині творчої ітелігенції.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска