Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Товари Інформація

Автори / Артанія / Підтримка україномовного мистецького журналу «АРТАНІЯ»

Шановне панство!

Сьогодні україномовні та власне українські видання (а їх лише 20% часописів та 40% газет від загальної кількости видань в Україні) просто заникають. Але те, що держава не спроможна підтримати й розвивати видавничу справу, не знімає ні з видавця, ані з читача обов’язку берегти видавничу традицію.


«Артанія» – чи не єдиний культурологічний часопис на наших теренах, що стоїть при своїй, українській, справі. Заснований 1995 року (повнокольорове видання на 128 сторінок, виходить щоквартально), часопис має свою специфіку – культурологічне спрямування: висвітлює питання історії мистецтва, психології творчости, критики, публіцистики. Протягом десятиріччя увазі читача пропонувалися аналітичні статті про особливості сучасної образотворчої семантики та структури мистецького процесу, матеріали, що розкривали своєрідний погляд на свіже розмаїття вітчизняної арти, відкрили або повернули в Україну десятки забутих і незнаних талановитих українських імен.
На сьогодні «Артанія» видається самотужки, завдячуючи приватній ініціативі, ситуативній матеріальній і добровільно-фаховій підтримці колеґ, фінансовій допомозі найближчих друзів.


Більше дізнатися про концепцію видання, його авторів та мистців Ви можете на сайті журналу: http://artanija.com


Як передплатити паперове видання, дізнатися можна тут . Передплатний індекс - 98672, вартість видання на рік (чотири книги) - 209 грн.


Якщо Вас зацікавили анонси статей, не залишайтеся байдужими – купуйте електронні версії. Цим Ви підтримаєте журнал і дасте можливість творчому колективу зі сторінок часопису знайомити світ із талановитими українськими мистцями й бути в курсі проблем вітчизняного мистецького процесу.

З повагою та подякою,
редакція журналу "Артанія"

ЯК ПРИДБАТИ ЕЛЕКТРОННУ ВЕРСІЮ

 

  • Зареєструйтеся на сайті http://artanija.com

(У правому верхньому куті сайту є кнопка Вхід/Реєстрація)

  • Виберіть журнал в розділі "Архів"
  • Натисніть зелену кнопку "покласти на полицю"
  • Натисніть розрахуватися і сплатіть 25 грн. на картку (3 $) (система, як в звичайних інтернет-магазинах)
  • Після цього Вам на пошту прийде посилання, де скачати журнал

 

E-mail: artania@ukr.net
FACEBOOK

 
 

Додав nady 27 листопада 2012

Про автора

Альманах. Мистецтво. Культурологія. Націологія. Історія. Критика. Публіцистика. Автор проекту і фундатор - Микола Маричевський. Головний редактор - Алла Маричевська.

Автори пов'язані с новиною

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска