Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Фестиваль Jazz Bez / Прес-конференція ХІI міжнародного фестивалю «Jazz Bez»

4 грудня, вівторок, о 14:00 у арт-кафе «Квартира 35» (вул. Вірменська, 35, «Дзиґа», 2-ий поверх) відбудеться прес-конференція з нагоди проведення ХІIміжнародного фестивалю «Jazz Bez».

Найбільший українсько-польський джазовий фестиваль триватиме із 7 по 17 грудня 2012 р. Цього року джаз поєднає 16 міст України та Польщі: Львів, Луцьк, Київ, Харків, Тернопіль, Івано-Франківськ, Рівне, Севастополь, Одесу, Черкаси, Перемишль, Люблін, Санок, Новицю, Ярослав та Білосток. Організаційним та ідеологічним центром фестивалю є Львів.

Про особливості цьогорічного фестивалю, зірок джазу, поширення на інші міста, перспективи Львова, як джазового центру та про багато інших питань поговоримо на прес-конференції.

Учасники прес-конференції:

  • Юлія Хомчин  – координатор проектів МО "Дзига", організатор фестиавалю
  • Марта Більська – незмінна ведуча фестивалю "Jazz Bez", програмний директор Радіо „Люкс FM”
  • Яцек Жур– консул з питань культури Генерального Консульства Республіки Польща у Львові
  • Scott Kemp (Канада) – учасник фестивалю "Jazz Bez"
  • Alex Maksymiw (Канада, США, Україна)– учасник фестивалю "Jazz Bez"
  • Luis Candeias (Португалія)– учасник фестивалю "Jazz Bez"

Контакт: (095) 260 03 27 dzygainfo@gmail.com

! на прес-конференції відбудеться акредитація на концерти фестивалю

 

Довідка:

Scott Kemp 

Контрабасист, композитор, викладач у Humber College, Royal Conservatory of Ontario, Litchfield Jazz Workshop. Є учасником «Elizabeth Shepherd Trio» з яким об’їздив пів світу, бере участь у багатьох міжнародних проектах та є лідером власної групи.

Alex Maksymiw

Канадський гітарист українського походження. Живе в Нью-Йорку, Амстердамі та Львові. Бере участь у багатьох міжнародних проектах. Співпрацює із відомими музикантами. Із 2009 року Алекс  став членом «JazzClub.Lviv».

Luis Candeias

Прогресивний португальський джазовий та імпровізаційний барабанщик. Гастролює всім світом у найрізноманітніших міжнародних проектах. Останнім часом найбільше часу приділяє співпраці зі співачкою Paul a Sousa  та  грі в норвезько-португальсько-словенському тріо «Velkr o ».

 

Поважай себе – слухай джаз!

 
 

Додав nady 03 грудня 2012

Про автора

Вже дванадцять років поспіль, незважаючи на жодні територіальні розмежування та умовності, «Jazz Bez» приносить радість меломанам, об’єднує організаторів з різних міст, провокує публіку до роздумів, а музикантів – до пошуку нових відтінків джазу та експе

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска