Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Фестиваль ZixZixOne / «ZixZixOne» FEST 2012

З 4 по 6 грудня в Києві, Житомирі та Вінниці пройде шостий фестиваль сучасного мистецтва «ZixZixOne»


У рамках фестивалю заплановані кінопокази, фаєр-шоу, танцювальні та театральні постановки, інсталяції, виступи і концертні тури груп «Хаммерман знищує віруси» та «Перкалаби», виставки та фотографії і живопису.


Програма буде відбуватися на 3 майданчиках у трьох містах: Київ - стадіон «Старт» (вул. Шолуденка, 26-28/4), Вінниця - один із торгових центрів і енергоблок покинутій АЕС в Житомирі.


У цьому році на фестивалі поряд з роботами відомих художників будуть представлені роботи молодих художників: Вікторії Черняхівської, Ольги Олійник, Ніни Мурашкіної, Христини Рожевої, фотографів: Антон Спиця, Ігор Карпов, перформанси під назвами "Основний інстинкт", "Пастор секти психологів" постановника Ігоря Жернового. Ігор Ратушевскій на «ZixZixOne" проведе творчий вечір "Світ і Я - перехід свідомості".


«ZixZixOne» - музично-перформансний фестиваль, який об'єднує у співпраці музикантів, художників, акторів, режисерів, фотографів. Фестиваль проводиться з 2007 року, завжди 4-6 грудня, але кожен раз на новій локації (кінотеатр імені Чапаєва, галерея Лавра та інші).

 
 

Додав nady 03 грудня 2012

Про автора

Ідея цієї події полягає в об'єднанні в один спільний творчий процес вінницьких музикантів, художників, акторів, режисерів, фотографів та інших творчих особистостей, що належать до різних культурних спільнот.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска