Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Товари Інформація

Автори / Микола Вінграновський / «Місяць Миколи Вінграновського» - квітень

В Україні почалася підготовка до масштабного проекту «Місяць Миколи Вінграновського», присвяченому одному з найбільш яскравих українських «шістдесятників».

Про це на відкритті мультимедійної інсталяції «Світлотінь» в «Мистецькому Арсеналі» оголосив Андрій Вінграновський — син поета, глава благодійного Фонду імені Миколи Вінграновського.


«У 2012 році виповнилося 50 років з дня виходу першого збірника Вінграновського „Атомні прелюдії“. А в 2013-му нас чекають ще три круглі дати: 30 років від дня виходу в світ повісті „Літо на Десні“ і дитячого збірки „На добраніч“, а також 10 років з часу публікації останньої повісті „Манюня“. Ми поставили за мету заново розкрити Україні багатогранність Миколи Степановича, нагадати про один з її героїв, який творив поза часом», — сказав Вінграновський, повідомляє ТСН.

В рамках «Місяця Миколи Вінграновського», для якого обраний квітень 2013-го, будуть реалізовані різні ініціативи: від ретроспективи фільмів знаменитого актора і режисера, музичного, фото-та відеопроектів до конкурсу серед українських школярів.
 

 
 

Додав nady 10 грудня 2012

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска