Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Кам'яний Гість Ти скажи мені, друже.. 12.62 Mb
Кам'яний Гість Під плач гітари моєї 8.39 Mb
Кам'яний Гість Знову день 11.01 Mb
Кам'яний Гість Якщо бачиш 8.39 Mb
Кам'яний Гість The Conversation 5,73 Mb
Кам'яний Гість Кувала зозулень 11,67 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / Кам'яний Гість / Отримай свій музичний подарунок! Альбом «60/70» вже у вільному доступі.

Київський гурт "Кам’яний Гість" зробив справжній новорічний подарунок усім поціновувачам гарної музики, виклавши  альбом "60/70" у всесвітню мережу у цілковито вільному доступі.

Тепер всі шанувальники рок-класики 60-70-х, музичних експериментів та української лірики може завантажити собі всі 11 треків альбому на сайтах www.kg.org.uaабо www.6070.in.ua лише одним кліком.

До альбому "60/70" увійшло одинадцять музичних доробок: 10 версій хітів світової рок-класики 60-70хх в авторському інтерпретуванні київських музикантів – з новими аранжуваннями та перекладом текстів українською мовою, а також власна пісня гурту "Кам’яний Гість" – "Ти скажи мені, друже…".

Презентація платівки відбулася 12.12.2012 року в одному із столичних музичних клубів.

Гурт "Кам’яний Гість" – неординарний представник української рок-сцени. Поєднуючи етнічні мотиви із сучасним роком, гурт створює  своєрідну музику, наділену особливим теплим настроєм та позитивною енергетикою, у якій переплітаються між собою сучасні аранжування та різноманітні мотиви народів Світу.

Висловити свої враження про платівку, побажання, привітання або будь-яким чином долучитися можливо завітавши на сайт проекту, підтримавши групу у соціальних мережах, або за будь-яким контактом вказаним на зазначених ресурсах!

Гарної вам музики! Щасливих та веселих зимових свят!

 
 

Додав stoneguest 04 січня 2013

Про автора

Група \"Камінний Гість\" утворилася навесні 1998 року в Києві. К.Г. багато виступає, організовує концерти, працює в студії. Музиканти постійно експериментують зі стилістикою і звучанням.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска