Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Культура / Нова художня школа: Медіа-арт для практиків

БЕРЕЗЕНЬ – ЧЕРВЕНЬ 2013
 
Інноваційна теоретично-практична програма для молодих художників, що прагнуть працювати на межі мистецтва, новітніх технологій і сучасної науки
 
Потужна інформаційна платформа для широкого кола зацікавлених.
 
Навчання безкоштовне та відбуватиметься у форматі щомісячних 4-денних блоків з березня до червня 2013 року. Кожен блок матиме 2 частини – теоретичну з лекціями та практичну з воркшопами, майстер-класами, обов’язковими домашніми завданнями та презентацією фінального проекту кожного учасника. Лекційна частина буде відкрита для широкої аудиторії за попередньою реєстрацією на сайті НХШ. Практична частина призначена для відібраних на конкурсній основі 25-30 учасників з усієї України.
 
Такі різновиди медіа-арту як sound art, світлова інсталяція, відео-арт, відео та інтерактивна інсталяція, net.art, робоскульптура та біо-арт будуть представлені D-Fuse (Велика Британія), Light Surgeons (Велика Британія), Левом Мановічем (США), Крісом Вейглем (Австрія), Анною Зарадни (Польща), Олексієм Шульгіним (Росія), Вадимом Смахтіном та Едуардом Хайманом (Росія), Дмитром Булатовим (Росія) та ten point (Україна).
 
Ми запрошуємо всіх зацікавлених у історії, теорії та практиці сучасного медіа-арту на відкритий лекторій курсу. Реєстрація обов’язкова на сайті НХШ.
 
Аплікаційна форма на участь у практичному курсі приймається до 20 лютого 2013 року включно.
 
Деталі програми на сайті www.newartschool.org
 

 
 

Додав nady 25 січня 2013

Про автора

Розділ "Культура" містить інформацію, яка не може бути віднесена до конкретного Автора і стосується подій української культури.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска