Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Vasya Club Не пускай дівча гуляти 2.97 Mb
Vasya Club Ізмєна. (2006) 6.10 Mb
Vasya Club Бджілка 7.53 Mb
Vasya Club Сільвер Боб (піратська пісня) 4.91 Mb
Vasya Club Августа (акустика) 5,35 Mb
Vasya Club Конокрад (2006 р.) 7,48 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Vasya Club / Світлій пам`яті Василя Гонтарського!

Сьогодні вже шість років як відійшов в інший світ Василь Гонтарський. А далі вже майже містика. Пару тижнів тому, шукаючи український саундтрек для святкування дитячого дня народження в піратському стилі вчасно згадали про корсарський блюз Василя Гонтарського "Сильвер Боб"! Побудували корабель, порозвішували прапорці, заховали скарб... а далі чотирирічні хлопчаки вивчаючи мапу дружньо співали Васіну флібустьєрську: "Хей-гоп, Сільвер-Боп, сіймнадцять склянок рому на скриню мертвяка"... "Як же він помер, коли він ось співає!": додав мій синуля, підтверджуючи істину дитячих слів! Так що співайте і слухайте Васю Гонтарського, і не тільки сьогодні! І пом`яніть! А ніби містика в тому, що пропіарити українську-піратську пісню збираюсь вже два тижні, а от щойно сів написати рядочок - а тут і Вася згадав про мене! хоч і сумною датою та все одно дякую, що не забуваєш!)
пс: на фото Василь Гонтарський біля мого будинку на Бульварі Слави, 23. Подивлюсь завтра чи залишився напис "Вася я тебя люблю"?

 
 

Додав nady 19 лютого 2013

Про автора

Щира і мужня людина. Український шансоньє-волоцюга. Один з тих небагатьох щасливців, хто вміє писати пісні одразу народними. Він співав до кінця, і як кожен смолоскип — на всю горів, своїм горінням не одній людині припікаючи душу.

Автори пов'язані с новиною

Тимофiй Хомяк

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска