Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Фестиваль давньої музики / Фестиваль Давньої Музики переходить у навчальний формат

Цього року Фестиваль Давньої Музики у Львові - захід, який має не лише тривалу історію, але й виразне, індивідуальне музичне обличчя, оголошує переорієнтацію із концертної діяльності на освітньо-навчальну. Едукативна діяльність від тепер стане одним з основних пріоритетів фестивалю.

Мистецький керівник фестивалю Роман Стельмащук: "У  2013 році ми плануємо організувати серію курсів майстерності для молодих українських музикантів із залученням до викладання провідних фахівців від виконання давньої музики".

Вже 18-21 лютого фестиваль бере участь у співорганізації та проведенні курсів під керівництвом групи професорів бароковго виконавства з Норвегії у Львівській національній музичній академії ім. М. Лисенка (проект співпраці і обміну між норвезькими і українськими музичними академіями).

Також у ці дні фестиваль допомагає організовувати майстер-класи культового британського барокового контртенора, актора, режисера, композитора, музичного менеджера Річарда Берклі для студентів музичного та культосвітнього училищ, музичного факультету Львівського національного університету ім. І. Франка, Муніципального хору "Гомін" і ансамблю давнього співу "A cappella Leopolis".

!!! години занять та аудиторії будуть уточнюватися безпосередньо упродовж курсів.

Участь - безкоштовна.

В найближчих планах фестивалю:

  • 24-30 червня - курси для виконавців на віолі да ґамба(проф. Петер Беновіч, Австрія)
  • курс для виконавців ораторійної музики, виконавців на блокфлейті/сопілці (проф. Марек Топровскі, Польща).

 
 

Додав nady 21 лютого 2013

Про автора

Неповторний мистецький світ фестивалю сформували його тематичні сесії останніх років – щоразу фестивальна програма вибудовувалась навколо основної ідеї, переважно пов'язаної з музичною культурою нашого реґіону.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска