Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Черемош фест / В Етноклубі презентація «Черемош-фесту»

26 березня, вівторок, о 20:00 в Етноклубі Набутків відбудеться презентація нового фестивалю горянської та туристичної культури «Черемош-фест». В програмі зустріч з організаторами, фото  та відео покази, а також джем-сейшн музикантів Етноклубу.

 

Місце: Арт-кав'ярня «Квартира 35» (вул. Вірменська, 35, «Дзиґа» 2-ий поверх)
Вхід вільний.

 

«Черемош-фест» - вібрації горянської та туристичної культури

 11-12 травня в Криворівні - фестиваль горянської та туристичної культури. Черемош знаменний для горян, туристів, митців, формує з усіх небайдужих всеохоплююче Ми. Це Ми - живі сторінки набутків, ілюстрація цілісності єднання протилежностей.

 Музична складова фестивалю ретельно відібрана і представлена музичними колективами, в творчість яких органічно вплетений народний мелос, передусім  – карпатський.

11 травня ввечері відбудуться виступи колективів, що використовують у своїй творчості потужний саунд - «КораЛЛі», «Рура», «Пан Пупець»,«Перкалаба» ( Івано-Франківськ), «Дримба да Дзиґа» (Київ). Наступного вечора, 12 травня - виступ колективів, що виконують свою музику ближче до автентичного, акустичного звучання -  «Гуцули» (Верховина), «Фолькнери» (Київ), «Гич Оркестр» та «LBB» (Львів).

В рамках фестивалю відбудеться рекорд найчисленнішого в країні дримбання на гуцульських дримбах. Всі охочі матимуть змогу придбати гуцульську дримбу, один із символів фестивалю, і долучитися до встановлення рекорду. Дримба – один із найпростіших, найочевидніших музичних інструментів. Тим не менше, гра на ньому потребує вміння та навичок, що вимагає тренування від 5 хвилин до безмежності. В культурах різних народів цей музичний інструмент варіює в різних назвах та формах. Встановленням рекорду  буде утворено Ланцюг Дримбарів, символічне єднання музичних резонацій з хвилями-вібраціями Чорного Черемошу - і продовжуватиметься протягом двох днів фестивалю.

 На фестивалі відбуватимуться лекції, присвячені збереженню природи та культури Карпатського реґіону, де гості зможуть дізнатися більше про край, в якому вони перебувають. У межах фестивалю гості матимуть змогу набутися, навчитися, опанувати, доторкнутися, покуштувати, пустити в себе карпатський простір.

Захід відбудеться під егідою славного Товариства Лева та за сприяння Всесвітнього Фонду Природи.

 
 

Додав nady 26 березня 2013

Про автора

Фестиваль горянської та туристичної культури. Черемош знаменний для горян, туристів, митців, формує з усіх небайдужих всеохоплююче Ми. Це Ми - живі сторінки набутків, ілюстрація цілісності єднання протилежностей. Бо Черемош знаменний для всіх нас.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска