Увійти · Зареєструватися
 

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Павло Вольвач / Павло Вольвач закінчив роботу над новим романом про помаранчеву революцію і "Радіо Свобода"

 

Відомий український письменник Павло Вольвач закінчив роботу над новим романом. Він, як розповів автор, ще немає остаточної назви. Попередня робоча версія – «Хрещатик-Плаза». 

У романі йдеться про калейдоскоп подій, які відбуваються в Україні, київських вулицях і площах, Головному офісі «Радіо Свобода» в Празі й Київському бюро цієї медіа-коропорації, й завершуються на революційному Майдані. 

Як зазначив Павло Вольвач, зараз ідуть перемовини з кількома видавцями та журналами. Роман, над яким письменник працював понад рік, має вийти перед Форумом Видавців. За словами автора, він не прагнув жодної скандальності, а якщо вона й виникає мимохіть, то це обумовлено самим життям і добою, зображеними в романі.

«Всі події – реальні, підсвічені тлом помаранчевої революції. Деякі персонажі – а їх тут вистачає – від бомжа до високих владців – теж можуть бути впізнавані. Але не варто шукати якихось збігів і прототипів – це художній твір, це мікс жорсткої реальності з вимислом. Єдине, за що я ручаюсь – це правдиво. І, думаю, цікаво для багатьох».  

УЛГ

 
 

Додав ceny bab 06 квітня 2013

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска