Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Галина Крук Крапка дотику (Г.Крук та Ю.Єфремов) - жінка на ім`я Надія (2013 р.) 3.45 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Статті Інформація

Автори / Галина Крук / УВАГА! УВАГА! УВАГА! Презентація книги Галини Крук з «Білокнижника» переноситься до кав'ярні «Perfect Coffee»!!!! Чекаємо на вас 7 квітня о 19:30!!!

Презентація поетичної книги Галини Крук "Співіснування" переноситься до затишної кав'ярні «Perfect Coffee», яка знаходиться за адресою вул. Комсомольська, 10!!!! Це зовсім поруч з крамницею "Білокнижник" (між вул. Артема і вул. Карла Лібнехта)! 

Зустріч відбудеться 7 квітня (тобто сьогодні) о 19.30!!! Дочекаємось всіх!!!!!))))))

Гарантуємо вам затишну атмосферу, дружню компанію і найголовніше - прекрасну поезію у виконанні Галини Крук!!! 

Нарешті — після восьми років перерви — Галина Крук потішила читачів своєю новою поетичною книжкою "Спів/існування".

Сергій Жадан про цю книжку пише таке: "Коли недовіра переростає у ніжність, а відчуженість — у співпереживання, тоді з'являються вірші про тих, кого довгий час намагався взагалі не згадувати, про всіх цих чоловіків, жінок та метеликів без імені, дому та статі, котрі весь час ховались у твоїй пам'яті, не виходячи на світло. Галка пише про себе так, як про неї міг би написати хіба що родинний лікар — легко, відсторонено й відверто, так що психоаналіз перетворюється на психоделіку з терпкими домішками драйву, якого їй не бракує".


Яке воно – співіснування усього з усім? Який він – той спів існування? Бог нашого часу – багатозначність – спокушає нас мерехтінням сенсів, бажанням поєднати непоєднуване. Як оспівати все різноманіття світу в одній пісні? Саме про це нові вірші відомої львівської поетки Галини Крук, написані у 2006-2012 рр.

Купить нову книгу Галини Крук "Співіснування" можна в крамниці "Білокнижник" (м. Дніпропетровськ, вул. Червона, 11), або в інтернет-крамниці на нашому сайті, чи надіславши заявку на електронну адресу artvertep@gmail.com чи за телефоном 066 272-26-24!!!

 
 

Додав nady 07 квітня 2013

Про автора

Народилася 30.11.1974 у Львові. За освітою — філолог-медієвіст, захистила дисертацію на тему «Українське низове бароко: поетика стилю і жанру» (2001).

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска