Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Мистецький Арсенал / 100 шедеврів світової скульптури

100 шедеврів світової скульптури

12 квітня — 12 травня 2013

 
З 12 квітня по 12 травня у Мистецькому Арсеналі пройде виставка "100 шедеврів світової скульптури".

Вперше в історії України!

100 творів 18 знакових світових митців в одному часі і просторі!

Національний культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький Арсенал" 11 квітня 2013 року вперше в Україні відкриває унікальний проект – 100 шедеврів світової скульптури, що представить в одному часі і просторі твори знакових для світу митців.

Для того, щоб побачити хрестоматійні взірці світової скульптури, цієї весни не обов’язково їхати до Центру Помпіду, Музею Д’Орсе, Галереї Тейт чи МоМА – Мистецький Арсенал презентує скульптуру провідних авторів кінця XIX – першої половини XX століття, таких як Огюст Роден, Арістід Майоль, Амедео Модільяні, Генрі Мур, Ганс Арп, Олександр Архипенко, Костянтин Бранкузі, Рембрандт Бугатті, Поль Гоген, Сальвадор Далі, Едгар Дега, Альберто Джакометті, Діего Джакометті,  Хана Орлова, Пабло Пікассо, Огюст Ренуар, Осип Цадкін, Жак Ліпшиць.  

Виставка 100 шедеврів світової скульптури – меценатський проект на підтримку Мистецького Арсеналу. Завдяки колекціонерам в Україні концентруються яскраві твори світового мистецтва, а відомий філантроп та меценат Ігор Воронов люб’язно надав твори зі своєї колекції для експонування в Мистецькому Арсеналі задля підтримки розбудови та розвитку музейного комплексу.  

У рамках проекту 100 шедеврів світової скульптури Мистецький Арсенал ініціює публічну дискусію щодо державного і приватного субсидіювання культурних інституцій та розвитку мистецтва в Україні. Даним проектом Мистецький Арсенал прагне актуалізувати проблему відродження традицій українського меценатства, що складалися століттями від Київських князів до знаменитих родин Ханенків, Терещенків, Тарновських, Симиренків та інших, кому українська культура завдячує збереженням та розвитком. Сьогодні культура та її інституції в Україні гостро потребують опіки та сприяння приватних осіб, небайдужих до її минулого, теперішнього і майбутнього.

 

СХЕМА ВИСТАВКИ

 

 

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: НКММК "Мистецький Арсенал"

Київ, вул. Лаврська, 12

ГРАФІК РОБОТИ ЕКСПОЗИЦІЇ: 11.00 – 20.00; без вихідних
 

Вартість квитка 60 грн
Пільговий квиток 30 грн (пенсіонерам, студентам, учням)
Діти до 7 років       безкоштовно


Музейним працівникам, членам спілки художників, військовослужбовцям строкової служби, інвалідам 1,2 групи – безкоштовно (за наявності посвідчення).
 

Мистецький Арсенал

 

 
 

Додав nady 16 квітня 2013

Про автора

Національний культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький Арсенал" сьогодні є одним з найбільш перспективних проектів у галузі культури України, а у майбутньому має стати одним із найпотужніших світових музейно-виставкових комп

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска