Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Брати Капранови / Капранови, Кокотюха, Поваляєва влаштують у центрі Києва автопробіг та змагання по «перетягуванню язика»

23 квітня, у Всесвітній день книги, відбудеться традиційний письменницький автопробіг під гаслом: "Ударимо автопробігом по безкнижжю та нехлюйству!".

Цей день святкуватимуть уже шостий рік поспіль і цього разу письменники також проїдуться в автомобілях центром Києва - вулицею Сагайдачного, Володимирським узвозом, Хрещатиком, Бесарабською площею. Організовує автопробіг книжковий портал "Друг читача".

Цього року до пробігу на машинах долучаться Брати Капранови, Дмитро Лазуткін, Антон Кушнір, Андрій Кокотюха, Антон Санченко, Олена і Артем Захарченки, Світлана Поваляєва, Артем Полежака, Іван Андрусяк, Сашко Дерманський, Любов Якимчук, Сергій Руденко, Олександр Афонін, Микола Кравченко та інші.

Стартує пробіг о 12:00 на Контрактовій площі. І почнеться з перформансу "Перетягування язика". Письменники "позмагаються" у тому, хто що думає з приводу "мовного" закону "КіКо", який на їхню думку відчутно вдарив по книговиданню: зменшився обсяг книжок українською мовою.

Gazeta.ua

Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/culture/_kapranovi-kokotyuha-povalyaeva-vlashtuyut-u-centri-kieva-avtoprobig-ta-zmagannya/493923">Gazeta.ua</a>

 

 
 

Додав nady вчора о 11:42

Про автора

Брати Капранови. Народилися 24 липня 1967 року в Дубосарах, Молдова. Закінчили Уральський політехнічний інститут і радіотехнічний факультет Московського енергетичного інституту.

Автори пов'язані с новиною

Дмитро Лазуткін , Андрій Кокотюха , Світлана Поваляєва , Артем Полежака

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска