Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Фолькнери Утня 5,20 Mb
Гурт Фолькнери Весільна (2010 р.) 2,73 Mb
Потік Афіші MP3 Інформація

Автори / Гурт Фолькнери / «Двоколісні хроніки–3: від Карпат до Апеннін» - прем’єрний показ фільму гурту Фолькнери

«Двоколісні хроніки–3: від Карпат до Апеннін» - прем’єрний показ фільму гурту Фолькнери

27 квітня у Києві фрі-фолк гурт Фолькнери презентуватиме новий фільм із серії «Двоколісні хроніки», який є результатом велосипедної етнографічної експедиції учасників гурту через Україну, Польщу, Словаччину, Австрію, Словенію та Італію.

6 країн, понад 200 населених пунктів, близько 2 тисяч кілометрів – і все це верхи на велосипедах менш ніж за один місяць. Стартували Фолькнери у місті Стрий, Львівської області, кінцевою точкою стала Венеція. Подорожуючи, учасники гурту фільмували усе, що з ними відбувалось. Та чи вдалося у сучасній Європі знайти автентичні пісні та людей, які їх погодилися співати? Про це та інші мандрівні труднощі дізнаєтесь на презентації.

Два попередні фільми Фолькнерів, «Двоколісні хроніки: Мармурове кільце» (Україна-Туреччина, 2010), «Двоколісні хроніки – 2: Країна скарбів» (Ужгород-Луганськ, 2011), зібрали чималу аудиторію прихильників. Зовсім недавно Фолькнери також презентували свій другий повноцінний кліп на пісню «Розова-бєрьозова».

Після показу фільму відбудеться концерт гурту Фолькнери.

Коли: 27.04.2013 р., 20.00
Де: Київ, арт-клуб «Фройд Хауз», вул. Костянтинівська, 21

Акредитація преси:
pr.to.folknery@gmail.com
folknery@gmail.com

 
 

Додав nady 25 квітня 2013

Про автора

Етно-гурт "Фолькнери"- це креативні молоді люди, що відтворюють українську автентичну пісню у вільній обробці. Засновані в 2009 році "послідовниками В.Фолкнера" , а тепер ще й чоловіком і двужиною Вовчиком Муляром та Яриною Квіткою. До них зараз приєднала

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска