Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Konstantin Ionenko Quintet / Аудіо-візуальне джазове шоу в планетарії Konstantin Ionenko Quintet

30 квітня відбудеться аудіо-візуальне джазове шоу на честь Міжнародного дня джазу – концерт KonstantinIonenkoQuintetу новому культурно-розважальному центрі ATMASFERA360

Головна культурна мета Міжнародного дня джазу, призначеного ЮНЕСКО у листопаді 2011 року – сприяти об’єднанню людей по всьому світу.Тому щороку протягом усього квітня (JazzApril) в різних країнах проходять масштабні заходи під егідою свята. Цю програму очолює Генеральний директор ЮНЕСКО і легендарний джазовий піаніст і композитор Хербі Хенкок, посол доброї волі ЮНЕСКО і голова TheloniousMonkInstitute– організації, що займається плануванням і просуванням свята. У цей самий день 30 квітня у Стамбулі пройде великий гала-концерт Міжнародного дня джазу за участю мало не всіх зірок світової джазової сцени.

KonstantinIonenkoQuintet, який представить Міжнародний день джазу в Україні – приклад сучасного європейського джазового звучання у виконанні одних з кращих українських музикантів. Труба, флюгельгорн, альт-саксофон, рояль, бас, барабани– захоплива суміш ню джазу, пост-бопу, фьюжнта ЕСМ.Бас-гітарист Костянтин Іоненко виступає на сценах міжнародних джазових фестивалів в Україні, є частим гостем європейських музичних форумів Польши та Словакії у складі Тріо Наталі Лебедєвої. Музикант грав та записував альбоми у складі SolominBand, AnnaDomini, Радіобенді Олександра Фокіна, Тріо Сергія Овсяннікова, проекту JazzKoloта Олексія Боголюбова. Одне з найяскравіших музичних досягнень Костянтина Іоненко на сьогоднішній день – співпраця з американськими і канадськими музикантами BillBarronQuintetі виступ на одній сцені з Еріком Маріенталом та Ел Ді Меолою.

Ідея святкування Дня джазу проста – свого часу ця музика об’єднала людей, створила простір для протесту і самовираження, що переросло в окрему культуру вільної імпровізації і мислення, дало поштовх для розвитку багатьох інших музичних течій. Їх об’єднує головне – почуття свободи і рівності, поваги до смаків, якими б вони не були, і поглядів інших людей. Територія свободи, побудована на основі джазу, сприяє взаємопроникненню культур, їх комунікації. Джаз відкритий для всіх звуків світу, і його універсальна мова може йти з глибини століть або випереджати час. Джаз відкриває свої обійми для кожного, завдяки йому в будь-якій точці земної кулі можна відчувати себе як вдома.

ATMASFERA360– унікальный сферичний кінотеатр, обладнаний сучасною цифровою проекційною системою, де можна побачити науково-популярні, мультиплікаційні та художні фільми з ефектом 3Dбез окулярів. Це назвичайно цікавий арт-майданчик для проведення атмосферних концертів і фестивалів, майстер-класів і арт-виставок. Хол кінотеатру трансформовано в PlayZoneз інтерактивними декораціями, мультимедійними розвагами і Spacecafé з космічним меню.

Квитки: в касі «Atmasfera360» (60, 80, 100 грн.)

Довідки: (044) 229-01-93

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3, м«Олімпійська»

 
 

Додав nady 27 квітня 2013

Про автора

Бас-гітарист Костянтин Іоненко виступає на сценах міжнародних джазових фестивалів в Україні, є частим гостем європейських музичних форумів Польши та Словакії у складі Тріо Наталі Лебедєвої.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска