Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Ірина Славінська / Cеанс любові до літератури від Ірини Славінської

Журналістка, перекладач та літературознавець Ірина Славінська завітала до Львова на Дитячий фестиваль. Тут вона провела майстер-клас «Як полюбити сучасну українську літературу».

Гостя розповідала про свій власний життєвий досвід і відомі з нього способи поринути у вир сучасної літератури. Серед способів вияву любові до літератури Ірина Славінська запропонувала такі: ділитися враженнями про літературу у власних щоденниках, один з одним, а також - пишучи відгуки про книги їхнім авторам, на форумах. Вона порадила спілкуватися з письменниками, брати автографи, усіляко проявляти зацікавлення  творчістю тих людей, що вас як читача зачепили. Обмінюватись книжками та дарувати їх. Ірина Славінська також закликала писати щоденники, робити замітки та всіляко розвивати власні письменницькі таланти, адже, на її думку, кожен вдячний читач стає непоганим автором.

Діти залюбки відповідали на запитання, ділилися власними спогадами про книги улюблених авторів. Фаворитами виявились Джоан Роулінг, Джек Лондон, подружжя Дяченків та Артур Конан Дойл. Враженнями, на подив публіки, ділилися не тільки діти, а й дорослі: батьки залюбки розповідали про зібрані автографи та улюблені дитячі книжки. Зустріч також відвідали письменниці Лариса Денисенко, Марина Вдовиченко та Тетяна Щербаченко

світлина фотоагентства LUFA, bookforum.ua

 
 

Додав nady 20 травня 2013

Про автора

Народилася, росту і працюю в Києві. Свого часу, років у 16, усвідомила, що гарно навчилася лише читати і писати. З тих пір присвячую своє життя книжкам та писанині про книжки. За фахом – філолог, тобто викладач літератури та іноземної мови.

Автори пов'язані с новиною

Львівський міжнародний Дитячий фестиваль , Лариса Денисенко ,

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска