Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль Трипільське коло / VІ Міжнародний еко-культурний фестиваль «ТРИПІЛЬСЬКЕ КОЛО 2013. ВОДА»

 

«Трипільське коло» пропонує альтернативні способи організації відпочинку для сім`ї та молоді. Завданням фестивалю є пробудити живий інтерес до історичної спадщини, відродити різноманітні етнічні традиції, поєднуючи їх з елементами сучасних досягнень в різних сферах життя людини. Максимальна увага під час фестивалю в 2013 році буде приділена визначній даті – 120-ти річчювідкриття Трипільської  культури в Україні Вікентієм Хвойкою. Тематика «Трипільського кола 2013» присвячена стихії Вода. Девіз цьогорічного заходу «Чиста вода – чисте життя» цілком відображає напрямки, які пропагує і розкриває фестиваль - це екологія спілкування, здоровий спосіб життя та робота кожного щодо чистоти довкілля, чистоти думок та доброзичливості намірів.

«Трипільське коло» об’єднує в собі оздоровчі,  спортивні,  музичні, екологічні, освітні, виставкові та інші культурно-розважальні та культурно-просвітницькі програми в стилі «Етно». На 17 гектарах фестивального поля, вільних від алкоголю, тютюнопаління, та наркотиків,  на вас чекає насичена інадзвичайно різноманітна програма - дві сцени, більше тридцяти творчих майданчиків, можливість долучитися і власноруч зробити оригінальні речі на згадку, а також чисте придніпровське повітря та потужна енергетика радості, краси та творчості!

«Трипільське коло»має п’ятирічний цикл. Фестивальна тематика рухається по колу: Вода, Земля, Вогонь, Повітря, Парад Стихій. Кожен рікмає власну мистецьку, освітню, екологічну і соціальну програму. За п’ять років проведення фестиваль посів чільне місце серед найбільших та найпопулярніших літніх заходів формату Open-Air в Україніта близькому зарубіжжі. За цей час «Трипільське коло» відвідало більше 60 тисяч людей, кожного року акредитовано понад 200 представництв ЗМІ, висвітлення подій транслюють більшість провідних телеканалів України. У квітні 2011 року фестиваль «Трипільське коло»нагороджений премією «Український Національний Олімп» у номінації «Культурна подія 2010 року».

 

 

Дата: 27 - 30 червня 2013 року

Місце: м. Ржищів Київської області

ЧИСТА ВОДА – ЧИСТЕ ЖИТТЯ!

 

 

 

Тел. (044) 360-81-26

Email: info@tkfest.com

Офіційний сайт: www.tkfest.com

Соцмережі:

http://vk.com/trypilskekolo
https://www.facebook.com/tkfestival

 
 

Додав ceny bab 22 травня 2013

Про автора

Історична довідка: Більше семи тисяч років зберігала в собі наша земля древню культуру.  Певно, нарешті прийшов час відкрити таємницю, доторкнутись духу прадавності.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска